Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Edibledi napisao:Ispravite me ako grešim, čini mi se da je Partizan hteo prošle sezone Stefana da dovede, ali je Zvezda bila brža i konkretnija. I njega i Jovanovića.
Odigrao je jednu sezonu u Zvezdi sa malom minutažom, ne ulazim u to da li je zaslužio veću, možda on smatra da je trebalo više da igra. Nije bio neki bitan igrač u rotaciji, nije zvezdino dete... Pošto mu nije ispoštovano redovno plaćanje, ISKORISTIO JE JEDINU MOGUĆU PRILIKU da ode od Čovića a da ga ovaj ne smara sa nekim njegovim zafrkancijama. To što je prešao u Partizan je zato što je isto veliki klub i igra dobra takmičenja (moje mišljenje).
Podiže se velika frka ni oko čega. Da je prešao Lazić, to bi bilo bezveze, pošto je on ostavio trag u Zvezdi kao veliki zvezdaš, ali ovaj kao da praktično nije ni bio u Zvezdi.
Dakle, mislis da ce Partizan redovno da placa igraca? Da ce imati vecu minutazu nego u Zvezdi gde je trebao biti starter? Partizanu je Novica na 4,nece sigurno on biti na klupi kad bude bilo bitno.. Plus moze vrlo lako Sy i Zagorac da dobiju koji minut na 4.. Pecarskog necu ni da spominjem.. 20-ak minuta max..

Dakle,ne ide Jankovic u nista bolju poziciju,ni igracki, ni finansijski.. U iznenadnu ljubav prema Partizanu,mislim da ne veruje niko..

Tako da bar ja ne vidim neki realni razlog za ovakav prelazak.. On verovatno vidi,neka mu je sa srecom i daleko mu lepa kuca..
By milanezija
Cela stvar od tog proslog leta je krajnje interesantna. Muta je imao dogovor sa Jankvoviem, Jovanovicem i Radicevicem; onda ulece Covic sa koliko oni ja duplo i svi odlaze tamo. Godinu dana kasnije niko vise nije u Zvezdi
Korisnikov avatar
By Zex88
milanezija napisao:Cela stvar od tog proslog leta je krajnje interesantna. Muta je imao dogovor sa Jankvoviem, Jovanovicem i Radicevicem; onda ulece Covic sa koliko oni ja duplo i svi odlaze tamo. Godinu dana kasnije niko vise nije u Zvezdi
Proslogodisnji prelazni rok je bio katastrofalan..

Pogledaj samo koliko je ostalo igraca a dovedeni su kao zalog za buducnost..

Problem je veliki sto ima vrlo malo domacih igraca koje mozes da dovedes na nekim pozicijama.. Zato ce morati u fabrici raditi da proizvedes nesto..
By milanezija
Zex88 napisao:
milanezija napisao:Cela stvar od tog proslog leta je krajnje interesantna. Muta je imao dogovor sa Jankvoviem, Jovanovicem i Radicevicem; onda ulece Covic sa koliko oni ja duplo i svi odlaze tamo. Godinu dana kasnije niko vise nije u Zvezdi

Problem je veliki sto ima vrlo malo domacih igraca koje mozes da dovedes na nekim pozicijama.. Zato ce morati u fabrici raditi da proizvedes nesto..
A u fabrici Bursać, Šešlija itd
By Edibledi
Ne mislim da u partizanu plaćaju redovno, nego je neredovno plaćanje bilo za njega jedini izlaz. Neće imati ni veću minutažu, verovatno, samo kažem da se oko njegovog prelaska podiže prevelika frka, nebitan je.
Korisnikov avatar
By Zex88
milanezija napisao:
Zex88 napisao:

A u fabrici Bursać, Šešlija itd
To je ono sto najvise boli..
Korisnikov avatar
By MileBL
Prelazak Jankovica u Partizan znaci da je Partizan finansijski jaci od CZ i da moze ponuditi bolje ugovore igracima, eto valjda sad vise necemo slusati price o aparthejdu, nepravdi itd.
By Edibledi
Izveštaj će pokazati! Tako je bilo i par prošlih sezona, kao Zvezda nema državne sponzore, a Partizan je okićen kao bolid Ferarija, pa se ispostavilo da je Zvezda dobila, koliko ono, 3,5 puta više od Partizana. Ako laže koza ne laže rog.
Korisnikov avatar
By BogdanB
@mile je definitivno veci gospodin od @Obilica, to odavno mislim, sada je jos jednom dokazao

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka
Poslednja izmena od BogdanB u Čet Avg 23, 2018 8:07 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 166
Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]