Stare teme
Korisnikov avatar
By Antoine
Karaburac napisao: Ameri 15 ofanzivnih skokova, mi 18 defanzivnih, to nam je veliki problem. Dobro je sto nemamo mnogo izgubljenih lopti na njihovom presingu, protiv Kanadjana smo se pogubili kad su nas stisli.
Pretpostavljam po ovome da cepamo zonu samo tako.

@tremi08
Pripazi malo na pisanje, ma koliko tačkica da staviš
Korisnikov avatar
By Jomer
ne tek smo malo pre u 25 minutu krenuli da igramo zonu, igramo kost u kost covek na coveka tranzicija
@Toine ovom Newman-u fali drvna gradja u glavi retko iritantan klinac
Poslednja izmena od Jomer u Pet Avg 15, 2014 6:03 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Pretekao me Jomer, igrali smo coveka celo prvo poluvreme, tek u drugom stali u zonu, iskreno nemam pojma ni sto smo to radili.

Toine ovaj Stone je zivotinja, a Newman ima vrhunski sut.
Korisnikov avatar
By Poska
У првом смо донекле и успели да им парирамо у одбрани(мислим на њихов атлетицизам), а у другом смо врв стали у зону, јер више нисмо могли тако да их бранимо, а и да не би играли на центре, већ да се коцкамо са њиховим шутем. Мада смо и ми пали у нападу, а и у овом мечу нам много фали Маринковић који ништа није погодио...

Едит: Свиђа ми се и како смо се носили са њиховим пресингом по целом у првом, веома добро
Poslednja izmena od Poska u Pet Avg 15, 2014 6:15 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
By tremi08
Sudije su im pomogle kad im je bilo najpotrebniji...par izmisljenih faulova,par u napadu uzas...Em su jaci,em im pomazu...

Ovaj Swanigan je debelo tele...uspece u NBA nikad...

Opet cista blokada,opet faul...jao jao
By tremi08
Ti si u pravu,pa ako gledas utakmicu video si sta sviraju. Ne budi nerealan,cista Miladinoviceva blokada je bila,ovo Vojino sada je diskutabilno...Potom faul u napadu koji je sviran je smesan itd. Onom Popovicu onaj debeli zabija lakat u grlo sviraju faul posle 5 sekundi,vidi i sam.

EDIT: I tehnicka Penu je diskutabilna jako. Poraz je svakako zasluzen,da je Vanja pogodio nesto bilo bi gusto iako su bar 30% jaci. Tri tehnicke su svirali za 13 minuta.
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]