Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Izgleda.. :)

Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока
By milanezija
Miško je lud, Ivanović, Jaramaz, Rebić, Čarapić, Đoković, Novak (Jel se bar Milisavljevića rešio, ne sećam se nešto)
By surda
milanezija napisao:Miško je lud, Ivanović, Jaramaz, Rebić, Čarapić, Đoković, Novak (Jel se bar Milisavljevića rešio, ne sećam se nešto)
Neke novine su skoro objavile da je potpisao za klub iz kls. Ako me pamcenje dobro sluzi valjda za dinamik.
Korisnikov avatar
By Jomer
a taj Milisavljevic ispljuvao PArtizan prosle godine, kao jadan klub, mislim da takve izjave nije trebao da daje
Korisnikov avatar
By skeske
Jomer napisao:a taj Milisavljevic ispljuvao PArtizan prosle godine, kao jadan klub, mislim da takve izjave nije trebao da daje
Svako ko daje takve izjave nije dobar sa glavom.
Korisnikov avatar
By djokonda
Šta bi ovo za Pecarskog? S obzirom da im odlaze sigurno Zagorac, Jaramaz, Mušidi i Kaba ne vidim sa kim i zbog koga bi igrali ABA sledeće godine. Nije baš da imaju neke prospekte u 96. i 97. godištu. Za Musića, Bitadzea, Miškovića i ostale iz juniorske ekipe ABA je preveliki zalogaj a ovo što imaju od starijih nije neki potencijal...jedino ako dovede jednog ili dva NBA prospekta za draft 2018...pod uslovom da izbore ABA.
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
KK Partizan 2025/26.

Od Pokua definitivno dižeš ruke? Ovo bi m[…]