- Sub Maj 27, 2017 2:48 pm
У праву је Жекс када каже да оно што је овај дечко изговорио није истина! Очигледно да је половично информисан, иако свако ко није кловАн зна о чему се ради, знамо и ми. Погрешио је, не због ствари које је рекао, већ зато што оно што је рекао није истина. Ова Звезда сада је она права, завршио се УППР, тако да је ова искочила из замрзивача. Чак је погрешио и око Фмп 2. Фмп 1 је по окончању УППР-а променио своје име у КК Иво Лоле Рибар и он је сада ко зна где, у сваком случају нема га више. Раднички Баскет је своје име променио у Фмп и тако до окончања УППР-а неформално носио титулу Фмп 2, а онда по окончању пошто више није било Фмп-а 1 он је постао Фмп 1. Схватио сам ја шта је хтео он да каже, вероватно му је било преопширно да објашњава овако, али да је погрешио свакако да јесте, јер мора увек истина да се каже. Да ли је заслужио отказ, не бих рекао, али то је већ ствар руководства Спартака, које је наравно изабрано по политичкој линији, па и не чуди.
Иначе, не знам ни што сте причали о момку на овој теми.
Ми играмо сутра од 19ч у Чачку, против Борца. Надам се да ћемо наставити серију победа.
Све ове године,
С тобом увек било где,
Ми смо црно бела деца,
Која броје успехе.
И још добро памтим све,
Памтим и све поразе,
Успомена кад се сетим,
Још кроз тело пролазе!