Stare teme
By Park
Drex napisao:Nadam se da je Sikirašu fino u trenerci na tribinama
Ako se brines za njega da se nece prehladit zbog kvaliteta trenerke da ti kazem da su odlicno uradjene tako da se ne brines dzabe ;)
By korman
tremi08 napisao:Srbija-BiH 89-52 Simanic 16p,6sk; Music 16p,3sk,3as; Gasic 12p,Nikolic 11p:)
Srbija - Turska 67:63 Simanic 3p,4sk,0as; Music 3p,3sk,4as; Gasic 3p, Nikolic 0p; :(
Korisnikov avatar
By Jomer
Koliko je visok Gasic, gledam juce klip protiv Hrvata majko mila koliko on KG :D ima :?: , pa on bi mogao lagano da se prikljuci treninzima prvog tima KKP :D
ubediljava pobeda, po PBP svi su dobili sansu, imamo mnogo mocnu 98 generaciju, dosta razlicit profil igraca, drago mi je sto se mali Nesic forsira, takav tip igraca smo dosta sikanirali u poslednjih 15 godina jer ssu ovi nasi treneri utripovali da plej nije plej ako nema 2m +
Korisnikov avatar
By Jomer
nije hendikep, ali vlazan ssan kod nasih trenera je plej od dva metra ili svako koje visok u mladjim kategorijama odmah se gura na centra, a svi ostali podredjuju njemu, pisao sam se vec za Nesica kad sam pogresio sa visinom i napisao da ima 2m :D , Spanci kji ga prate dosta ga porede sa Rodrigezom, od fizickog izgleda u tim godinama do igrackih kvaliteta
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 24

На основу чега је нама пласман на ф4 примаран циљ […]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]