Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Stigao O'Brajant..

Ne sviđa mi se ovo nikako.. Ne mislim o kvalitetu igrača, već o strategiji.. 7 stranaca, domaći veterani i mladi na tribinama..

Kad dođe kup i kls, tek nemam ideju šta će da rade..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By MileBL
Mi smo morali tim popuniti kvalitetnim igracima, ne mozes igrati EL sa igracima koji nisu sposobni za taj nivo kosarke
Namece se pitanje da li smo mogli u ovaj tim uklopiti Nedovica i Kalinica, ono su ljetos bili slobodni igraci a da zadovoljavaju kriterijume potrebne za ulogu nosioca igre, dalje mozda Avramovic ili Novak kao projekti za trogodisnji ugovor, slaba je ponuda domacih igraca.
Zex, ako ti nije problem napisi kako bi sastavio tim a da bude konkurentan i da ima mjesta za mlade i domace i sve ostale koje zelis?

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Prvo i osnovno, koji je naš cilj?

Aba, kls, kup, ok.. Šta planiramo u Evropi?
Da se borimo za 8? Misliš da možemo bez navijača i sa ovim igračima?
Ako nam nije cilj 8,onda tek ne kapiram onda ekipu..

Mislim da je morao Boriša biti u 12.. Takođe i Radanov..

Boriša-Simon, Radanov - Lazić.. Šta bi izgubio ovom rokadom?

Veliki je problem platiti i naći kvalitetne srpske igrače, zato i moraš razvijati svoje.. Mi to ne radimo..

Edit:Takođe, dovođenje ove dvojice, Rit je višak..

Korisnikov avatar
By skeske
Da bi imao manje stranace treba ti domaci igrac koji pravi razliku. Nismo bili ni blizu zahtjeva Nedovica i Kalinica, tu se prica zavrsava jer mozes jedino jos Lucica i mozda Milosavljevica tu svrstati... Nemamo mi para za tu ekskurziju, kada mozes dovesti O Brajanta a nisi bio ni blizu Kalini znas koliko je sati.
Glavni problem ne davanja sanse Radanovu nisu stranci nego domaci igraci koji su trenutno bolji za trenera ali nisu bolji za klub. Ovdje je visak Lazic kako god igrao i on smeta Radanovu, ne Lojd ili Volden.... Simon po pricama je dosao da pomogne malo sa strane, odigra koju utakmicu i sl, on nije opasnost za mladog igraca...
Sto se tice Simane, dosta mi je i njega, aj da je kriv jedan ili da su krivi dva trenera, ali nemoj da ne mozes da se izvoris kod 4-5 trenera, nemoguce je to! Kako moze Rit, kako moze Kuridza, Kako moze Davidovac, Dobric... Doduse on je vec ljetos jednom nogom u Americi gdje ce se probati izboriti za ugovor, bar je takav plan. Tako da, ovdje trpi jedino Radanov, i ako uzmemo da imamo knap bekova, imace on svoju sansu i u ABA i u KLS i kupu.
Ciljevi.... ABA i probati se potuci za top 8, kao i uvijek, mislim da smo sada dosta konkurentni i da mozemo da pokusamo.
Korisnikov avatar
By Zex88
Lazić nakon onog EP nije više isti igrač..

Korisnikov avatar
By Zex88
Ne znam ko ga je uništio i šta, ali nakon toga se raspao.. Možda mu je slava udarila u glavu?

• 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 80
NCAA & High School

Au kakav transfer Momcilovica... Povukao se sa dra[…]

KK Partizan 2025/26.

Iz meni nekog neobjašnjivog razloga, Fern[…]