Stare teme
Korisnikov avatar
By familija
Evo nesto o Mazalinu..slazem se sa ovim...

"Lovro Mazalin....Istina jaci od vecine vrsnjaka, ali nije jaci od starijih bez obzira na dobru gradju. Uglavnom, svakako treba pricekati s projekijom i viditi koliko se jos moze razviti. Ali isto tako vec sad ima visinu (202 bosonog izmjeren prije koji mjesec na Jordan Brand Clasicu), tehniku, atleticizam, kontrolu tijela, gradju tjela, inteligenciju da moze biti dobar unatoc tome sto je vjerovatno jaci i veci od vrsnjaka. Uostalom nema puno bjelih igraca koji mogu izvest windmill, a on to moze. Najveca mana mu je za sad sut. Ali napredak koji je pokazao u sutu zadnje dve sezone je astronomski. Za sad je rezultat vidljiv u postotcima slobodnih, uskoro vjeerujem i u sutu za 3 i sa poludistance. Mehanika je popravljena u potpunosti

Sto se tice igre 1 na 5 ima iskustva na pretek. U malom klubu Petrinji je zabijao 40ak uz 10ak asista. Lani je pak u juniorima Cibone i A2 ligi Kaptolu kod Sesara igrao bez sustava 1 na 5, dok je za kadete kod trenera Kapova igrao totalni run and gun. Po rijecima Kapova kadeti su tako igrali da nauce brzo razmisljati.

Mene za sad neodoljivo podsjeca na Kukoca svojim asistima, prodorima i zakucavanjima. No svakako postoji bojazan da nema puno prostora za napredak. s time se u potpunosti slazem
"
Korisnikov avatar
By Peja
JEste da je off, ali kad ste poceli, ja mislim da hrvati imaju bolje igrace od nas, a i kako da kazem imaju nekoliko tih 'dobrih' igraca u evropi, mi imamo samo dva u sustini, mozda 3
MAda izgleda da je njima reprezentativna kosarka u jos vecim govnima nego naasa
Postava Planinic, Popovic, Bogdanovic, Zoric TOmic bi mogla sa svakom reprezentacijom u evropi ravnopravno da igra i pobedi
pa jos sa klupe
Ukic, Simon, Tomas, SAric, Barac
I jos dvojica da popune nek budu Draper i Markota (imao dobru sezonu)
Iz kojih razloga ovaj tim ne mogu da sastave to oni (ili savez) najbolje znaju
Korisnikov avatar
By zola
Prvenstvo je odavno gotovo, ali da napisem ovde. Malopre odgledah klip Kristapsa Porzingisa iz Letonije. Na klipu deluje neverovatno, mesavina Kirilenka i Gasola. Je li neko od vas gledao neku njegovu utakmicu? Vec je pod ugovorom sa Kahasolom
Korisnikov avatar
By Karaburac
Gledao sam ga ja malo, zaista je neverovatan potencijal. Izuzetno se dobro krece za svoju visinu, sjajna koordinacija i ima osecaj za igru. Ima sve atribute da postane zaista veliki igrac.
Korisnikov avatar
By zola
Visok 213, a krece se k'o krilo, uradi i roling. Jbg pod ugovorom je sa Spancima. Stvarno je navala talentovanih Letonaca u poslednje vreme, mada su vecina krila/krilni centri
Korisnikov avatar
By Jomer
evo statistike sa poslednje utakmice, igra drugu spansku ligu, za ovaj rincon , prva utakmica po rerdu klikni te na estaditica, fine brojke ima mali

http://www.adeccooro.es/resultados.aspx#

a evo ovde i ucinak cele sezone

http://basketball.eurobasket.com/player ... vic/181460

dalje treba obratiti paznju i na ovog malog Dejan Kovacevic igra za Juniore Bajerna , na kader pa u rosteru idi te na njegovo ime da pogledate statistiku nesto ne moze da se kopira

http://www.nbbl-basketball.de/linkit.ph ... opmenu=202
Korisnikov avatar
By Karaburac
Mali Todorovic je odlican igrac, mislim da je igrao par minuta za Unikahu na pripremnoj protiv Partizana. Kada sam ga video kako izgleda nisam mogao da verujem da nije bio pozvan u U19 selekciju. Moralo bi to da se ispravi sledece godine.

Jedino ne znam zasto smo razvili temu o njemu na U18 prvenstvu kad je on stariji od toga?

Ovaj mali Kovacevic mi je totalno nepoznat.
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]