Stare teme
Korisnikov avatar
By BogdanB
Brzo je izrekao kaznu

Direktor Košarkaške lige Srbije (KLS) Leon Deleon kaznio je danas Partizan sa 120.00 dinara zbog nekulturnog ponašanja gledalaca i bacanja mekih i čvrstih predmeta na teren tokom utakmice sa FMP-om, saopšteno je danas.

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By BogdanB
Dobar tajming da se izbaci da Pekovic odlazi

Korisnikov avatar
By Poska
Сачекаћу сутра да напишем виђење свега. Јеб'о ме дан када сам одлучио да ја отворим тему. Када ја нешто започнем то не може на добро да изађе...
By milanezija
I ceo tim aut, ostaviti Novicu i Andrica za back-up opcije i sve ponovo, 7-8 igraca u20, dva amera sa koledza i vozi, ispali iz abe, ispali, ali bar da napreduju tokom godine

Jbt Pera Bozic je napravio vrh selekciju spram ove, stvarno sam podrzavao Dzikica i jos uvek mislim da je dobar trener i da je steta sto nije uspelo, ali nije uspelo znaci razlaz. Mene samo brine da nam Kecman ne postane trener...
Korisnikov avatar
By BogdanB
Dzikic jos trener?
Vidim kaze da ne planira da podnese ostavku,vazi mu ugovor jos godinu dana. Mene bi bilo sramota da ispadnem od nekog mutanta, gde je prangija na klupi itd. Bice evroliga za dve godine, polako. Stabilizacija znaci da igrači ne prime plate od Nove godine.

• 1
  • 164
  • 165
  • 166
  • 167
  • 168
  • 178
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]