Stare teme
Korisnikov avatar
By BogdanB
Mislim da nisu. Dacu primer, zadnja Duletova sezona, finale kls,zadnja utakmica, bilo je mesta u Pioniru.
Bitno je da ovo nije zbog sipke sto zvrji prazno.
Korisnikov avatar
By BogdanB
To se nije videlo samo na jacim utakmicama. Toga isto ima na JNA, pa vidi na kraju lige kako je bilo.

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока
By milanezija
Fudbal je druga prica, tamo da nismo imali sansu za titulu bilo bi 1000 ljudi kao i uvek. U kosarci dok je Pera vodio tim, kad smo bili zadnji bila je skoro puna hala
Korisnikov avatar
By BogdanB
Nije bila puna, puna je postala kada je dosao Dzile. Ali nebitna je ovo prica :D

Korisnikov avatar
By Pavac
Nisam ga nikad gotivio, mada nisam ni ocekivao da ce ostati
Osim nekih par ludackih trojki i kosa za pobedu protiv Cedevite, nista vise nije uradio
Wilson je za njega tata ove igre, a pritom je bio u klubu u tezem trenutku i bio klasican batica uz Jones-a
Korisnikov avatar
By BogdanB
Potpisujem. Nikakav igrac, prangijas koji samo sutira. Ako ga krene, krenulo ga je.

Korisnikov avatar
By Karaburac
@Poska

Odlican post na prethodnoj strani. Ne slazem se 100% sa svime sto si napisao, ali dosta dobra analiza.

Meni je licno najveca nedoumica sta raditi sa trenerom? Realno ovo ispadanje od FMP-a je velika sramota, a opet mozda neke sramote treba istrpeti zarad kontinuiteta. Ne znam ni sam.

Sto se tice mladjih igraca, bojim se samo da opet i sledece sezone ne prodjemo kao ove sa slucajevima Stevanovic i Rakicevic. Mislim da se tu jasno pokazala nasa nemoc da privucemo cak i talente neke C klase. Nadati se da od Tanaskovica i Jovanovica moze nesto puno da se izvuce je opet na neki nacin deplasirano i pokazuje koliko zapravo nije bilo plana u nasim mladjim selekcijama i pripremama tih igraca za prvi tim. Tanaskovic je uvek bio u senci Glisica, kad je Glisic zapalio (usput budi receno njegov domet je bio tema mnogih rasprava) Tanaskovic je uleteo u prvi tim sto bi se reklo ni kriv ni duzan. U najboljem slucaju decko moze da bude igrac zadatka, sto i nije tako lose, ali je problem sto igrac njegovih karakteristika mnogo zavisi od fizikalija koje on u ovim godinama nema da se nosi sa seniorima. Meni je pak Sloba Jovanovic klasican primer idiotizma kada su u pitanju mladje kategorije. Decko je isto godiste kao Vanja i igraju istu poziciju. Objektivno posmatranao Vanja samo na osnovu fizikalija odmah u startu ima prednost u odnosu na njega, a posto skoro ni jedna ozbiljna ekipa ne bi usla sa dva klinca na poziciji 2, bilo je jasno jos pre 3 godine da Sloba tu ne moze videti svoju sansu, i tada umesto da ga se maksimalno forsira da bude primarni ballhandler u juniorskoj ekipi i da ga se gura na poziciju 1 (ne da bude klasican plej, ali neki kombo, poenter, posto za to ima slifa), on je uvek igrao uz jednog klasicnog pleja i tako guran na poziciju 2. Pa cak i nas Andric koji se silom prilika vec nekoliko godina bavi kosarkom u nasem prvom timu je godinama u kadetima i juniorima Partizana igrao cetvorku, da bi ga Dule tada poceo spustati nize.

Prvo i osnovno sto se mora menjati je saradnja svih trenera u klubu i apsolutna podredjenost trenera mladjih selekcija treneru prvog tima. Dakle ako trener prvog tima kaze trebaju mi plej i cetvorka, ovi ima da uzmu najboljeg igraca za juniore da budu plej i cetvorka. Pa nek ne budu dovoljno dobri, ali nemoj da mi forsiraju onda dvojku i trojku kad nam to ne treba. Mora biti smisla, mora biti plana. Ako pak imas supertalentovanog klinca u kadetima na recimo krilu, onda seniorski trener mora praviti mesto za 2-3 godine da taj momak racuna na mesto u prvom timu. Moraju se konstantno praviti projekcije nekoliko godina u napred, sta je strateski interes, gde imamo potencijala u domacim redovima, sta je ono sto moramo da pazarimo itd. A ne ovako, od danas do sutra. Od ta posla nema nista.
By boban1970
Sta je sledece financijski izvestaj Predsednika oji je to obecao ili njegova ostavka bez izvestaja. Odavno ne zivim u Srbiji pa nemam nekih informacija bliskih klubu da li ima neka alternativa ili smo pustni niz vodu. Dok sam ziveo u Podgorici znao sam ko je Pekovic kao osoba i sta ga u zivotu interesuje i odmah mi je bilo jasno da nije dovoljno ozbiljan za funkciju koju je preuzeo ali hvala mu za sve sto je uradio ukoliko je tacno da bi se ugasili da on nije dosao i upumpao malo njegovih para. Mozda je bilo bolje da to nije uradio pa da 2015 pocnemo iz minusa i neke trece lige nego sada posle izgleda uzalud prcerdanih dve godine bez plana i programa za nista. Sada nam trebaa podrska klubu vise nego ikad i pronaci prave iskrene ljude za klub ako je to uopste moguce.
  • 1
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • 178

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако стиж[…]