Stare teme
Korisnikov avatar
By BogdanB
On je obecao taj izvestaj jos kad je dosao u klub, pa na kraju te sezone i naravno nista. Obecao je i ove godine da ce biti, ali od toga nista. To se znalo. To je samo mazanje očiju.

Kakva podrska klubu ako ostanu isti ljudi? Isto ce da se radi, nece biti nista novo. Oni ce kukati da im se pruzi podrska, a imaju da cute i smrde, da puste da ih truju jer to je sve normalno.
Paraziti u upravi.

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Poska
@Карабу, потпуно се слажем са тобом за млађе категорије, нарочито око плана за будућност, али опет, то мора да крене од врха, да председник или УО да план свој за сениоре, па онда да дође тренер и да свој план за млађе категорије, тј у консултацији са тренерима, установи који играчи имају потенцијала, у зависности од позиција на којима има играче који задовољавају у сениорима, па онда они да се гурају.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Leon ponovo kaznio KKP jer na konferenciji nije bio nijedan igrac. Ne mogu da verujem da ponovo niko nije dosao, a skorije je bila kazna povodom toga sto niko od igraca nije bio.

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By bokibb
Od KKP ostala samo futrola... a bojim se i da drugima slijedi ista prica ne samo u SRB nego u regiji....
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Ma ovaj vise lici da je neki cinovnik i da je konacno zabo posao sa redovnom i pristojnom platom.
I Pekovic da ode opet ne racunam to za promenu, kao i vecina iz UO koji su tu reda radi. Dok ne odu oni koji su u klubu bili i za vreme DV i cije su pozicije odgovorne za upravljanje finansijom i infrastrukturom, ne racunam da se nesto promenilo.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Hvala Dzileta na prosloj sezoni. Dobio je podrsku kakvu mislim da niko nece dobiti od buducih trenera kluba. Od prve utakmice je podrska bila ogromna, puna hala, pozitiva je vladala. Na ovoj sezoni nikako ne mogu da kazem hvala, naveo sam te razloge. Mnogo vise sam ocekivao od njega, a dobio sam jedno veliko razocarenje.
  • 1
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • 178

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако стиж[…]