Stare teme
Korisnikov avatar
By Kure
Park napisao:Procito sam na drugom forumu da se veze Nedim Buza za Partizan,pa ima li istine u tome ili su to samo price?
[BBvideo 560,340][/BBvideo] :lol: :lol: :lol:

Иначе хтео бих Мишку јавно да честитам. Мајстор је без премца кад је оног несретног половњака успео да уваља Барси. :clap:

Јако сам срећан што Драган и Тепара остају (вероватно).
Korisnikov avatar
By Ćomi
Čitajući tviter od @ima1tim između redova se moglo zaključiti da je Nedim zainteresovan da dođe u KKP. Koliko u tome ima istine, ne znam...

[BBvideo 560,340][/BBvideo]

Iz priloženog mi se čini da je skočan i da ima lepu tehniku šuta. Ne znam koliko je brz i vešt u driblingu, ali je svakako talentovan ('95 godište).
By djomla
BogdanB napisao:Ko sledeci pise oprostajno pismo?
http://www.kkpartizan.rs/sr/vest.php?id=1635
Musli, i nadam se da je to to.

@Zex,

Bolje da prodje kao Bogdan nego kao Cvetkovic i Miljenovic. ;) Sada kad se setim omladinskog prvenstva leta 2012. godine a tamo bekovski trojac - Cvetkovic, Miljenovic, Bogdanovic. Cvele alafa i omega tima. Mozok. Beskonacna sloboda najveceg talenta...
Korisnikov avatar
By Zex88
@ Grobar Cini mi se da je dosao kad i Nebojsa.. Nisam siguran,Karabu bolje zna.. :D

@ Djomla Eh,u mladjim kategorijama je Musli bio beli Sek,ali eto..Ostade samo beo.. Aranitovic je fizikalac,taman igrac kakve Dule voli..Videcemo sta ce biti..
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Prica se da je Partizan zainteresovan za Dangubica, Bircevica, Todorovica i Jankovica.
Sve u svemu nikad gore leto za nase klubove. Sem Marelje i onog Crnogorca koji su presli u Vizuru nasi klubovi nisu nikoga doveli.
By klichkopfc
Moj je utisak da smo poceli da cistimo svoje dvoriste. Oslobadjamo se dugovanja, visokih ugovora... Ako se parama od transfera zakrpe rupe, mozda i imamo sansu da se ponovo rodimo iz pepela...
Korisnikov avatar
By Zex88
klichkopfc napisao:Moj je utisak da smo poceli da cistimo svoje dvoriste. Oslobadjamo se dugovanja, visokih ugovora... Ako se parama od transfera zakrpe rupe, mozda i imamo sansu da se ponovo rodimo iz pepela...
Vidim da ste udarili i po PSD-u,čistite ili određeni bolje pozicije zauzimaju?
  • 1
  • 1695
  • 1696
  • 1697
  • 1698
  • 1699
  • 1709

На основу чега је нама пласман на ф4 примаран циљ […]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]