Stare teme
Korisnikov avatar
By Jef Costello
Pa ja napisah da nema šanse da idu ni jedan ni drugi, već da se malo "druže" sa iskusnijim igračima i da osete atmosferu.
Ako se Duda odluči da zove nekog od njih irelevantni su njihovi trenutni kvaliteti, odn. nedostaci. Fora je u proceni budućih mogućnosti.
By kosta76
Mrzi me da opet gledam onaj highligts video jer sam upravo rucao. :sleeping-sleeping:
Ucinilo mi se sa ranije da je Marinkovic :chores-chopwood: pogodio jedan levi poluhorog. To uopaste ne lici na njega :think:
P.S...@JohnnyKD...Ako ti smeta to slovo "z" u niku, mogu da ispravim? Pozdrav
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Kosta76

Imao je on svremena na vreme trenutke kada covek pomisli da zaista nesto zna (o Marinkovicu govorim), onda te u sledecem napadu potpuno demantuje. Ne znam, ja zaista mislim da decko moze dosta, prosto mi je zao da odustanem od nekog ko ima takav atletski potencijal.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
10 minuta pre kraja 5 poena za nase momke.
Karaburac mora da uziva u izdanju svog Marinkovica koji za nepoverovati ima cak 17 poena i 6 skokova uz sut 7/8 za dva poena,1asistenciju i 0 izgubljenih lopti.

Uziva u gledanju bas i ne jer nema gde da gleda prenos :D ,ali mora da drka kad bude video sta je uradio Marinkovic :D
Korisnikov avatar
By Karaburac
Jebi se Obilicu sad je upravo napravio korake. Moras ti da ureknes coveka dok jos igra :lol:

Pa moram da priznam da uzivam, prosli mec je takodje odigrao statisticki dobro.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Imali smo utakmicu u svojim rukama, a onda se javio Obilic :doh:

Statisticki najbolji Marinkovic sa 17poena i 6 skokova, potom Mitrovic 15 poena i 4 skoka, i Miljenovic 10 poena 3 skoka i 4 asistencije.

Ono sto meni bode oci je +/- odnos u kojem je Miljenovic najgori -11, potom Mitrovic i Krstic -7, a ta tri igraca bi trebali da nam budu okosnica reprezentacije.
Najbolji odnos ponovo ima Reljic +3, potom Marinkovic +3 i Bezbradica +4.

Reljic je u proslom porazu imao najbolji +/- odnos sa +7, a sada je opet u porazu bio u plusu. Miljenovicev debi ne obecava. Da stvar bude gora i on i Mitrovic su gubili lopte kad je bilo najbitnije :?

EDIT: inace moj letonski pulen u pobedi protiv Rusa 19 poena 6 skokova i 4 asistencije :). Do duse i 5 izgubljenih lopti i +/- odnos -7 :lol:
By serbianhoops
Najodgovorniji za poraz je selektor Jovanovic, covek je u zadnjoj cetvrtini bukvalno zaboravio Marinkovica na klupi.

Miljen je igrao povredjen pa ima opravdanje za razliku od naseg seniorskog reprezentativca Krstica koji u 2 prve utakmicee nije pokazao da zasluzuje tu cast.

Moderna kosarka zahteva igrace poput Bircevic, Marinkovica, Huskic, Aleksandrova ili Savovica na pozIciji 4.
Korisnikov avatar
By Gale
Serbianhoops : Podsetio si me sada; da li se zna u kojoj je meri Aleksandrov fizički spreman? Da li je, recimo, spreman za EL nivo košarke ?
Korisnikov avatar
By familija
serbianhoops napisao:Najodgovorniji za poraz je selektor Jovanovic, covek je u zadnjoj cetvrtini bukvalno zaboravio Marinkovica na klupi.

Miljen je igrao povredjen pa ima opravdanje za razliku od naseg seniorskog reprezentativca Krstica koji u 2 prve utakmicee nije pokazao da zasluzuje tu cast.

Moderna kosarka zahteva igrace poput Bircevic, Marinkovica, Huskic, Aleksandrova ili Savovica na pozIciji 4.
Ja sam pratio live prenos..
Marinkovic PP 15p i 5sk!
Poceo je drugo dao jos dva poena i imao 1 skok..
07:15 Substitution: 6 I. Marinkovic out, 14 N. Bezbradica in
igrao je jos 1 i po u cetvrtoj i izasao
08:38 Substitution: 6 I. Marinkovic out, 9 L. Mitrovic in

Vise se nije vracao...I ja sam se pitao koji je razlog...

Najbolji igrac tima u PP sa nekih 12-ak minuta u igri u drugom je jedva igrao 4 minuta, gotovo bez ucinka...
http://u20men.fibaeurope.com/en/cid_FW2 ... 92250.html

Trenutno je nas najkorisnij igrac za ove dve utakmice sa obzirom na vreme koje igra (17 minuta po mecu)

Luka ima malo bolju statistiku ali igra 28,5 minuta po mecu...
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]