Mutinjo napisao:Šteta...jok bre! si lud,neka oni budu cetvrti u nasoj ligi,imam Misko para da plati kotizaciju!
Svaka čast klinci, vratiće vam se ovo.
Drugi igrac ne treba da to kritikuje nego da se vrati sprintom i baci za tu loptu kao da je on napravio gresku: "E TADA SE PALI MASINA"
dachakg napisao:Hahahaha i to što kažeš.Mutinjo napisao:Šteta...jok bre! si lud,neka oni budu cetvrti u nasoj ligi,imam Misko para da plati kotizaciju!
Svaka čast klinci, vratiće vam se ovo.![]()
![]()
"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku"
"Ako sve vidi, što se pravi blesav, što ne otera sva govna u nebesa"
"Sto manje, dijete, znas, to si manje nesretan"
Pri moru uprav srpskih strana,
u pržinah pusta žala
leži Troja ukopana,
od grčkoga ognja pala
///////////////////////////////////////////////////////
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
I kad ne budes prvi ti...
Pri moru uprav srpskih strana,
u pržinah pusta žala
leži Troja ukopana,
od grčkoga ognja pala
///////////////////////////////////////////////////////
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
When I'm dead I'll be dead a long time, but the wines so pleasing and so sublime.
Karaburac napisao:Velika steta za ove klince. Previse promasenih zicera i bacanja da bi se dobilo ovo finale. Radovic izdominirao sa promasenim zicerom na dodavanje Micica iza ledja i bananama koje je popio.Bas steta sto je Radovic promasio onaj zicer na Vasinu asistenciju,i Dangubic promasio kucanje na isto lepu asistenciju
Ipak, lepa utakmica, neizvesna, pravo finale. O sudjenju ne bih, moglo je bolje, ali jbg nije ni bilo toliko strasno koliko sam ocekivao.
Kad je tesko Covic ![]()