Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Ja sam od fudbala odgledao samo penal seriju juce.Zna se koji su prioriteti na OI..Samo je satnica sugava bila pa nisam ispratio sve sto sam zeleo kako treba.

Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By djokonda
Zex88 napisao:Djokonda,pa racunam da takva cuda i najvise prate prosecni Ameri..

A jbg...a šta prosečan srbin prati? Žiku Šarenicu, Vučićevića i Marića, Farmu i Parove
Korisnikov avatar
By Zex88
Znam.. Dodao bih i turske serije.. :D
Korisnikov avatar
By Zex88
A sto je najgore svi vrte na pogresan nacin njegovu izjavu..

Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
THE END posle 16 sjajnih dana. Osvojeno je 8 medalja, moglo je i bolje jer su strelci i Djokovic podbacili i jos jedna medalje je trebala biti osvojena u kajaku ili veslanju. Mogli smo do 12-13 medalja, ali sam ja zadovoljan i sa ovih 8.
Slika
Korisnikov avatar
By djokonda
Zex88 napisao:A sto je najgore svi vrte na pogresan nacin njegovu izjavu..

Pa i on se nesrećno izrazio...pričao je generalno o medaljama i nije se ograničio samo na situaciju u vaterpolu. Ovo što pričaju Štefanek i Ivana je istina, definitivno je bolji tretman države prema takmičarima u individualnim sportovima koji nisu komercijalni u ovom olimpijskom ciklusu, ali istina je i ovo što Andrija kaže da je situacija u vaterpolu očajna. Problem je što se Andrija u svojoj izjavi nije ograničio samo na situaciju u vaterpolu.
Korisnikov avatar
By Zex88
A za celu tu pricu je najvise kriv onaj nesrecni novinar,hteo je da bude pametan u onom trenutku. Naravno da treba pricati i raditi na spasavanju naseg najtrofejnijeg sporta,ali ono nije bilo vreme za to..

Situacija u klupskom vaterpolu je ocajna,nesto bolja je u kosarci(muskoj),zenska kosarka i odbojakske lige su u stvari kadetsko/juniorske lige,tako da su sve ove medalje i uspesi nerealni.
Korisnikov avatar
By djokonda
Zex88 napisao:A za celu tu pricu je najvise kriv onaj nesrecni novinar,hteo je da bude pametan u onom trenutku. Naravno da treba pricati i raditi na spasavanju naseg najtrofejnijeg sporta,ali ono nije bilo vreme za to..

Situacija u klupskom vaterpolu je ocajna,nesto bolja je u kosarci(muskoj),zenska kosarka i odbojakske lige su u stvari kadetsko/juniorske lige,tako da su sve ove medalje i uspesi nerealni.
Ne mora reprezentativni uspeh nužno da bude vezan za postojanje profesionalne lige...pogledaj amere, oni nemaju profesionalnu ligu ni u odbojci ni u vaterpolu pa su vrlo prisutni u oba sporta (nisu ranije imali ni u ženskoj košarci pa su dominirale). U odbojci je situacija nešto bolja jer odbojkaški savez ima resurse zahvaljujući svetskoj ligi (nešto od tih resursa OSS daje OK CZV na korišćenje). Takođe, troškovi u odbojci su dosta niži nego u vaterpolu a vaterpolo savez nema prihode poput OSS-a. Finansiranje nekoliko klubova od strane države je preskupo tako da bi tu trebalo možda pomagati samo mlađe kategorije dok bi se ostali resursi usmerili na jedan tim koji bi bio platforma za klince iz mlađih kategorija i koji bi igrao evrotakmičenja i regionalnu ligu. U vaterpolu bi taj tim trebao da bude Partizan, ali čini mi se da država nije spremna da ga podrži na taj način iz meni nejasnih razloga. U košarci se to već događa sa KK CZV (da bude EL tim iz Srbije, po mogućstvu onaj koji će da ide u zatvorenu EL), gde će pored nje opstati samo manji timovi tipa Mega, FMP koji će razvijati mlade igrače. Ne znam gde je tu mesto za Partizan...ne vidim održiv model za njega bez pomoći države...eventualno spajanje sa ekipom poput Vizure ili ovog Mutinog tima koji bi im dao infrastrukturu za mlađe kategorije, stvorilo bi uslove da i Partizan živi koliko toliko od razvoja igrača u mlađim kategorijama. U principu, na Balkanu bi mogla da se napravi nešto poput ''mini NCAA'' gde bi dolazili prospekti i iz zemalja srednje Evrope...ABA liga je najzgodnija za tako nešto jer se na Balkanu nalazi najveći broj talentovanih igrača u Evropi tako da bi to moglo da bude mamac i za klince iz Nemačke i drugih sličnih zemalja kao neka vrsta odskočne daske za NBA draft (sledeće godine već će dve ekipe imati sličan profil - Mega i FMP)...u perspektivi tu može da uđe i Sarajevski Spars, a treba očekivati i bar jednu hrvatsku i jednu slovenačku ekipu sa sličnim profilom. Takođe, mislim da će tako nešto sprečiti odliv klinaca iz zemlje koji trenutno postoji kao trend ali će vremenom verovatno utihnuti imajući u vidu kako ti odlasci utiču na razvoj tih igrača.
Korisnikov avatar
By Jomer
Ameri nemaju profesionalnu ligu ni u Odbojci i Vaterpoli ali zato imaju preko 500 koledza gde su uslovi mnogo bolji nego u vecini evropskih klubova tako da mislim da nije dobro poredjenje
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
KK Partizan 2025/26.

Od Pokua definitivno dižeš ruke? Ovo bi m[…]