Stare teme
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Zex88 napisao: Pon Dec 18, 2023 2:42 pm Stigao Gilespi.. To je 6 centar.. Za cije babe zdravlje ce nam,nemam pojma..
Dobro opažanje, plus je potpis do kraja godine, dakle na praktično 3 meseca, jer može tek od januara da igra u EL. Izgleda da će da dobiju šut kartu Tobi i Kuz, pa da se proba sa njim kao opcijom, kada već Bajernu ne treba. Verovatno je nezadovoljan minutažom i ulogom i on tamo, jer pored Bukera i Ibake, koji igraju odličnu sezonu nema prostora za njega. Videćemo... Pominjao se on kao želja KKP letos, nisam preterano upoznat s njegovim kvalitetima.

Simonović je takođe u ozbiljnom kanalu...

Kao što najavih Nedović je najviše profitirao od dolaska Janisa, on takve igrače voli i daje im ogromnu slobodnu, a to Nedi prija. Poslednjih mesec dana ima ozbiljne brojke...
Korisnikov avatar
By skeske
Kao i obicno zakasnili smo sa reagovanjem, ali sta da se radi. Ovo se trebalo desiti prije mjesec dana i onda bi i skor bio bolji do sada, a pogotovo od sada... Medjutim ta doselekcija (koja je dosla i doci ce) je zakasnjela i mozda nam donese malo bolju igru, ali rezultat u EL nece.
Gilespi, iako sa ogradom da ga nisam pratio, donosi nam potencijalnu odbranu, skok i cvrstinu pod kosem. On je neka verzija Lesora bez igre ledjima ali boljom atletikom. Logicno mi je ovo, jer mi sa cunjevima na bekovima nemamo luksuz da nam visoki ne igraju odbranu.
Gilespi se nije snasao u Bajernu, izmedju ostalog jer nikad nije ni imao vrhunskog pleja, a on zavisi od njega. Pik kao jedino oruzje ogranicenih centara moze da se eksploatise samo sa bekovima sa vizijom, a mi ih imamo.
Da bi se doselekcija zavrsila, mi moramo dovesti i 4 i 2, sa tim da 4 mora biti ponajbolji igrac tima a 2 da igra u oba pravca podjednako kvalitetno. Da li ce se to desiti, vidjecemo.....
Lazarevic, Ilic i Kuz kao 13, 14 i 15 igrac ne trebaju da se diraju, neka ih.....
Korisnikov avatar
By Zex88
Ono što se videlo od starta sezone,potpuno promašena selekcija je na ovom meču maksimalno došla do izražaja..

Minuti Tobija i Simonovića u paru su bili nož u moje oči..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
milanezija napisao:Vi sad da otpustite 3-4 igrača bili bi 50% jači
Evo ide Šabaz.. Čovek i tražio da ne igra protiv Reala..

I ide Kuzmić..U Fmp..SlikaSlikaSlika

Uprava nam iz godinu i godinu pokazuje kako nema pojma o zivotu..

Terza i Čova,ljute bitke vode..

Korisnikov avatar
By Zex88
milanezija napisao:Na to možete komotno dodati i Simonovica i Tobija
Apsolutno.. Moglo bi se još,ali ovo za početak..

Korisnikov avatar
By skeske
Ako uopste ima ljudi koji nisu cijenili Radonju, sada ga cijene. Sa kim se on saradjivao, borio se i uspijevao biti konkurentan.
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 40

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]