Stare teme
By flameni
Slovenci verovatno ocekuju da ovim prvenstvom zakrpe mnoge rupe, i zbog toga ce cene i najmizernijeg privatnog smestaja biti straubalne.
Ima jos 80 dana, ali bi bilo stvarno ekstra, ako idemo, da se izdogovaramo da pratimo tekme zajedno...
Sto se tice ovoga o mogucim sukobima, korisna informacija skroz, ali opet, to je Slovenija, ljudi su relativno organizovani i znaju cega treba da se cuvaju,,,
Korisnikov avatar
By MileBL
Po meni njbolja destinacija za boravak u Sloveniji za vreme EP je Ljubljana, do Jesenica je 60 km, do Kopra 100 km a do Celja 80 km, na sve strane se ide auto putom za kojeg je potrebna vinjeta koja kosta 30 eura za mjesec dana. Prednost Ljubljane je zato sto pruza najvise sadrzaja za obilazak i posjetu u odnosu na druga mjesta.
Korisnikov avatar
By Ćomi
Drago mi je da ste se raspisali. Ono što je bitno da shvatite da ona sport agent agencija ili kako se već zove, što je Tegi reklamira je neverovatno skupa, i moja preporuka je da se sami iskombinujete.
Kao što je Mile već napisao karte za prvu fazu su u prodaji od prvog jula i mogu se poručiti preko interneta po razumnim cenama! Sve što vam je potrebno je kartica za internet plaćanje i to je to!
Što se tiče smeštaja, trenutno se hosteli mogu bukirati za otprilike 10-15 evra noćenje. Imate kupatilo, krevet i to je to :)
Znači ako se skupite u ekipi, može se bukirati cela soba samo za vas i to je do jaja varijanta...
Korisnikov avatar
By Joomla10
Ako vec neko nema ekipu, tj ortake sa kojima bi isao, tu je forum... Ako je kao sto Comi kaze onda mozda i moze da se iskombinuje nesto, a da bude neka razumna cena.
Korisnikov avatar
By Ćomi
Joomla10 napisao:Ako vec neko nema ekipu, tj ortake sa kojima bi isao, tu je forum... Ako je kao sto Comi kaze onda mozda i moze da se iskombinuje nesto, a da bude neka razumna cena.
Samo da nas bude što više. Ja sigurno idem kolima, ali za sad ne znam koliko ću ortaka još povesti, naravno ako bude mesta, može neko da upadne, ali ima vremena još. Nego, upravo sam pronašao fantastičan sajt https://www.airbnb.com/ ! Ljudi nude svoje stanove za iznajmljivanje, znači može se naći četvorosoban stan, ležaja za 6 osoba za 59 evra noćenje! To je otprilike 10 evra po osobi što je sjajno.
By nemanja989
Ovako, ono što bi ja svima preporučio je sledeće. U Ljubljani ima dosta studentskih stanova. Stanari su u obavezi da plaćaju rentu i tokom septembra, a uglavnom tad nema nikog. Zato ako bi našli nekog ko bi spreman da vam ustupi stan (2 ili 3 sobe) za 15 dana, to izadje manje od 100 evra na osobi. Moj savet vam je, da ako ste zainteresovani kontaktirajte OSSI u Ljubljani i možda vam oni mogu pomoći.

Druga varijanta je da kontaktirate studentske domove. Tu su cene oko 10-15 evra na noć. Tu su još i hosteli, kao recimo hostel Celica, koji je relativno blizu centra a i nisu mnogo skupi.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
uf ja bih voleo da odem na to prvenstvo, sada kako ne znam, takodje nemam pojma gde bih odseo, ali kontam da ako upisem fax na budzet dobijam ovo pride :D to mu dodje u septembru i to bi bilo vrlo lepo da se ode, mora se raspitam kod ortaka, mada to su ipak pare koje vecina nema, ali da ne baksuziram

reci koja bi sprdnja bila da vidim ekipu sa foruma u jednoj kuci kao sto je Comi napisao malo pre i to na nekih 15 dana ! :D haha mozes misliti koja je to avantura, tako da cu probati da se uvalim mojima da mi daju kitnu i za to :)
Korisnikov avatar
By rudonja
Salvatore Guliano napisao:uf ja bih voleo da odem na to prvenstvo, sada kako ne znam, takodje nemam pojma gde bih odseo, ali kontam da ako upisem fax na budzet dobijam ovo pride :D to mu dodje u septembru i to bi bilo vrlo lepo da se ode, mora se raspitam kod ortaka, mada to su ipak pare koje vecina nema, ali da ne baksuziram

reci koja bi sprdnja bila da vidim ekipu sa foruma u jednoj kuci kao sto je Comi napisao malo pre i to na nekih 15 dana ! :D haha mozes misliti koja je to avantura, tako da cu probati da se uvalim mojima da mi daju kitnu i za to :)

hahaha to bi bio veseo prizor.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
rudonja napisao:
Salvatore Guliano napisao:uf ja bih voleo da odem na to prvenstvo, sada kako ne znam, takodje nemam pojma gde bih odseo, ali kontam da ako upisem fax na budzet dobijam ovo pride :D to mu dodje u septembru i to bi bilo vrlo lepo da se ode, mora se raspitam kod ortaka, mada to su ipak pare koje vecina nema, ali da ne baksuziram

hahaha to bi bio veseo prizor.
u najmanju ruku... jos bi mogli da svratimo neki dan do Like 8-)
Korisnikov avatar
By Jaka
To bi bila ludinica, mogli bi i krevete da delimo . Nazalost, nista od mene u septembru diplomiram jedino sto mogu je da odem na jednu utakmicu i odma nazad. :roll:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]