Stare teme
Korisnikov avatar
By Mutinjo
hazarder napisao:Ono da, u Zvezdu i Radnicki kao trofejne klubove, hrle sve sami privatni sponzori, iz ljubavi naravno i nema to veze sa Krcunom i URS(najpostenijom partijom stoleca). ;)
Jebem li ga Hazarde, mislim da je bolje da u startu batalimo ovu temu. Niti ces ti mene ubediti u svoje misljenje niti ja tebe, samo cemo bezveze da ispamujemo temu kao sto smo i mnoge druge. Imas spisak sponzora Radnickog na zvanicnom sajtu ako te ne mrzi da pogledas. I drago mi je da se jos neki centar u Srbiji oziveo, najiskrenije. Zelim to i drugim klubovima i gradovima.
Korisnikov avatar
By cika.Velja
FIAT ce biti najjaci logisticki i finansijski sponzor.
To se znalo i do sada.A posto je krenula prodaja i obim posla i svima je lepo,nema problema koji bi kocio jacanje ugovora o sponzorstvu izmedju Italijanskog giganta i KK Radnicki.
Klub je bio u obilasku fabrike pre par nedelja.Igraci su se druzili sa malisanima radnika FAS-a i na neki nacin potvrdili izvanrednu saradnju.
Bice tu jos sponzora,ako upadnemo u Evrokup. ;)
Korisnikov avatar
By familija
Upali ste u Evrokup..ODLICNO!!!
Cestitam..moram doci i ja da odgledam neku... ;)
http://en.wikipedia.org/wiki/2013%E2%80 ... Basketball

Dakle kao sto sam i pricao, skoro cela ABA liga u Evropi!!!
Evroliga
Zvezda i Partizan
Evrokup
Igokea, Olimpija, Cedevita, Cibona, MZT, Buducnost i Radnicki...

Trebao je i Solnok, ali izgleda da su sami odustali...
Korisnikov avatar
By Gaja
Jaycee Carroll napisao:Niste zasluzili nista,jer ste prodali Evroligu Zvezdi.
Uuuuu brate to nikako!Zadnji sut na tekmi je Daca uputio iz coska odakle nije sutirao ni na treninzima :D Mislim da je Muta znao da sigurno nece moci igrati EL zbog hale i aerodroma,nego hteo je cisto da zakuva corbu svima.

Cedevita se kao uglavi umesto nas a na kraju ispade da ima mesta za sve.

Inace Muta ce da radi za 1000e dok ne vrati "dug"(ne smatrajte totalno pouzdanom ovu informaciju).I pojedinim igracima koji budu ostali takodje bice skresana plata.

To su neke moje "J C" informacije :dance:
Korisnikov avatar
By familija
Gaja napisao:
Jaycee Carroll napisao:Niste zasluzili nista,jer ste prodali Evroligu Zvezdi.
Uuuuu brate to nikako!Zadnji sut na tekmi je Daca uputio iz coska odakle nije sutirao ni na treninzima :D Mislim da je Muta znao da sigurno nece moci igrati EL zbog hale i aerodroma,nego hteo je cisto da zakuva corbu svima.

Cedevita se kao uglavi umesto nas a na kraju ispade da ima mesta za sve.

Inace Muta ce da radi za 1000e dok ne vrati "dug"(ne smatrajte totalno pouzdanom ovu informaciju).I pojedinim igracima koji budu ostali takodje bice skresana plata.

To su neke moje "J C" informacije :dance:
Ciji dug?! NJegov licno ili klub duguje nesto?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 295

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]

Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Sezona 25/26 nismo ostvarili rezultat, nismo afirm[…]