Stare teme
Jaycee Carroll napisao:Ja kad odem join private league,ne izlazi mi kosarkars.com,pod kojim nazivom je liga nikako da je pronadjem.Imam dobar tim,boricu se do poslednje kapi krvi.
Podeljeno je u nekoliko sektora, po početnom slovu. Moraš prvo da klikneš na From ITC Besta to Laimi_geriausias, pa ti onda otvara lige na K, među kojima je i kosarkars.com
By Jaycee Carroll
Antoine napisao:
Jaycee Carroll napisao:Ja kad odem join private league,ne izlazi mi kosarkars.com,pod kojim nazivom je liga nikako da je pronadjem.Imam dobar tim,boricu se do poslednje kapi krvi.
Podeljeno je u nekoliko sektora, po početnom slovu. Moraš prvo da klikneš na From ITC Besta to Laimi_geriausias, pa ti onda otvara lige na K, među kojima je i kosarkars.com
Nema brate ni to kod mene :doh:
И ја ћи играти пошаљите име лиге и лозинку.
Едит:
Име: GrobarPG
Тим: Dosadni Komarci
Састав:Серхио Родригез,Миленко Тепић - Богдан Богдановић,Давид Јелинек,Гај Пнини,Зоран Драгић-Алекс Марић,Жофри Ловерњ,Маик Зиберс и Џејмс Гист.

Нашао сам лигу овдје From KeDeLi to league des hiboux
Jaycee Carroll napisao:
Antoine napisao:
Nema brate ni to kod mene :doh:
Mora brate da ima podeljeno po slovima, samo gledaj gde upada K pa ćeš naći
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]