Stare teme
By korman
Zdravo svima na forumu,

Morao sam se registrovati, jer su mi uvek smetale kritike bez ponudjhenog resenja.
Posto vidim da vi pratite mladje kategorije, zamolio bih vas da date vas predlog selekcije U16, pa to na neki nacin moze da bude pomoc novom "neiskusnom" selektoru.
Moze li neko da postavi svoje vidjenje?
Korisnikov avatar
By Karaburac
Dobrodosao na forum :beer:

Ukoliko pogledas prvu stranu ove teme pri dnu ces naci post forumasa @Miki koji je ostavio svoje vidjenje sireg spiska, posto on najvise prati te bas mlade. Licno, ja krecem da pratim igrace tek od juniora, kadete ne pratim (izuzev u situacijama kada igraju za juniore).
By korman
Promakao mi je taj post.
Ali racunam da je se nesto u misljenjima ipak promenilo posle KLS F8 i zavrsnog turnira za pionire.
Primer:
http://kss-live.com/s1314/klsf8/igrac_s ... 1399717671

Drugo, neznam ko ima pravo preceg izbora - tj. Ako Glisica i Aranitovica uzmu u U17, sta se desava?
Pitanje se ne odnosi samo na Mikija ( jedino ako on nije selektor :D ), pozvao bih i druge da se ukljuce.
By korman
Po mom misljenju KSS bi trebao da pozove sve igrace '98 koji su u inostranstvu, da ih "overe", jer nikad se nezna sta ce od njih postati.
Takodje 5,6 igraca '99, Pecarskog '00.
I iz KLS veci broj igraca iz cele Srbije ( ne samo C.Zvezda).
Napraviti jedan, dva treninga - videti sa cime se raspolaze, pa posle moze da se pozovu cak i oni koji su ne vec pripremljenom spisku ( ako takav spisak postoji).
Korisnikov avatar
By Jomer
@Korman pozdrav i dobrodosao, po meni je must Nesic iz Saragose, citao sam twitteru spanci su ocarani kako je igrao na zavrsnici spanskog prvenstva, nije za ovu temu nego za u17 gusa mora da predje preko svoje sujete i pozove Nikolic Stefana na u17 SP, da ne sirim pricu palim na veselje :D nastavicu sutra sa pricom ;)

edit vidim da si napisao nesto slicno kao ja za overavanje :D
By korman
Pianje je koliko ima dece '98 u inostranstvu?
Da pocnem:
1. Bojan Nesic- Saragosa Spanija
2. Haris Cucovic- Olimpija Slovenija
3. Dalibor Vidakovic- Ligurie Italija
4. Nemanja Dincic - Asigeco Italija
5. Bogdan Milojevic - Asigeco Italija
6. Lazar Nikolic ('99) - Stella Azzura Italija

... jos neko?
Korisnikov avatar
By miki
@korman
Dobrodosao na forum

Iskren da budem od svih mladjih reprezentativnih kategorija ovu najmanje poznajem, ali uglavnom ostajem pri svom sastavu koji sam napisao na prvoj strani.
Jedino sto bih promenio to je da bih nagradio jednog ili dva igraca iz KK Foke iz Kragujevca za uspeh koji su napravil i i pozvao ih na siri spisak umesto recimo Danila Petrovica ili Matije Radovica iz Zvezde.
By korman
Hvala svima na dobrodoslici,
Znaci da je nas spisak eventualnih "stranaca" sledeci:
1. Bojan Nesic- Saragosa Spanija
2. Haris Cucovic- Olimpija Slovenija
3. Dalibor Vidakovic- Ligurie Italija
4. Nemanja Dincic - Asigeco Italija
5. Bogdan Milojevic - Asigeco Italija
6. Lazar Nikolic ('99) - Stella Azzura Italija
7. Dino Radoncic ('99) - Barcelona ( isao na okupljanje CG U16, ali se nije odlucio)
....
O njima na netu nema sta mnogo da se procita, pa bih zamolio nekog ko ih bar i delimicno poznaje da napise neku rec.

Takodje mi se svideo predlog (Miki), za igrace '99 sa zavrsnog prvenstva U15.
1. Jovicic Mihajlo - FOKA Kragujevac
2. Vulikic Vuk - Zemun
3. Glisovic Luka - FOKA Kragujevac
4. Pecarski MArko ('00) - Zemun
...jos neko?

I ostaju jos domaci iz KSL.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 24