Stare teme
Korisnikov avatar
By Poska
Изгледа да су нам опет високи играчи неопходни , јер сада више немамо онако јаку спољну линију.
Не знам да ли је било у претходној теми, пошто сам нов овде, али зна ли неко где нам се изгубио онај напад када два центра праве блок на пеналу, и затварају врата за шутера? Јесте да немамо сада једног, али чисто да питам, пошто ми се много свиђала акција. :D
Korisnikov avatar
By Karaburac
Misli na ono sto je igrao Golden Stejt za Karija, a mi za Bogdana. Ne znam kako se tacno zove akcija, ali smo prestali da je igramo cim smo pomerili Bogija na pleja.
By grobar sa kosova
Vidim da opravdate Kecmana i ono sto je ucinio!Svako ko opravdava Kecmana ne zeli dobro Partizanu!Partizan i Dule odnosno Zeljko Obradovic su mu omugucili da uzme 500.000 e od Panatanaikosa i sada nas taj isti Kecman tuzi za 14.000e i to sada u najtezoj situaciji mozda u istoriji kluba i vi to opravdavate!Meni to nije normalno!I jos neko kaze ko napada Kecmana nije Grobar!E to je van svake pameti tek!
Korisnikov avatar
By Lepus
The Answer napisao:
Edibledi napisao:Rogovi?
I ja bih rekao da je to u pitanju
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Korisnikov avatar
By Poska
Да, то је ова акција за Карија... Јасно ми је када смо Богдана померили на плеја, али могло је да се игра када је Тепа у игри, или евентуално за Бертанса.
Мислим да нам је ишла добро акција док смо је играли, имала је доста успешности
By grobar sa kosova
Ovo nisam hteo nikada da napisem do sada na forumu ali mozda bi bilo znacajno da znate.Bio sam u konktaktu sa Bogdanom na fb dok nas je trenirao Vlada i Bogdan je tada zbog nedobijanja sanse ne da je hteo da nas napusti vec je hteo skroz da napusti kosarku!Toliko ga je psihicki "ubijao"Vlada Jovanovic i Bogdan je poceo da sumnja u sebe,da je mozda greska u njemu,da nije dovoljno dobar...!Hrabrio sam ga i pisao mu non stop da je najbolji bek u Partizanu,da je vrhunski igrac vec tada kao sto sam i pisao na forumu...njegova a i nasa sreca je sto se vratio Dule i dao mu sansu jer da je ostao Vlada Bogdan bi nas sigurno napustio!I ovako je najbolji bek u Evropi a ko zna sta bi bio da je dobio sansu na vreme jos u prvoj sezoni kod Vlade!
Korisnikov avatar
By Poska
http://www.kkpartizan.rs/vesti/1636.jpg
Ја се надам да ово значи да остаје :dance:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 774

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]