Stare teme
Korisnikov avatar
By Jomer
mogla bi da padne neka trampa :happy-jumpgreen: ;)
bez sale sami su birali, nije ovo klub, nego reprezentacija
mada trenutno kod vas ne cvetaju ruze u savezu, mislim da bi ovi nasi mogli da isplate ispisnicu glat , ali bolje da pare preusmere u razvijanje nekih sredina nego da trose na igraca hocu-necu
Korisnikov avatar
By dovlimir
pa čekajte, postoji li šansa da Sikiraš zaigra za nas? on je igrao za BiH U16, pa nzm kakvi su propisi.
By Park
Jomer napisao:mogla bi da padne neka trampa :happy-jumpgreen: ;)
mada trenutno kod vas ne cvetaju ruze u savezu, mislim da bi ovi nasi mogli da isplate ispisnicu glat , ali bolje da pare preusmere u razvijanje nekih sredina nego da trose na igraca hocu-necu
Ma kakva trampa,nema od tog nista,a sto ti kazes sam je izabro da je htio za Srbiju uzeo bi drzavljanstvo kad je trebalo i sve bi bilo drugacije.
Ne znam sto govoris da ne cvjetaju ruze bas suprotno.Ivanovic selektor pomocnik Trajkovic u seniorima.Dva NBA igraca.Sve mladje kategorije u A-diviziji.
Te price finansije su samo zato da se izvrsi pritisak na drzavu da vise daje para.

Dovlimir@ tesko,nikad ne bi dobio ispisnicu saveza,a druga stvar on to nije ni trazio niti trazi da predje.
By objektivni_navijac
koliko sam upratio, Sikiraš i Musa su najbolji drugovi u reprezentaciji, sumnjam da će se šta mijenjati, pogotovo jer očekujem da napadnu medalju ove godine...
Korisnikov avatar
By Jomer
Park napisao:
Ma kakva trampa,nema od tog nista,a sto ti kazes sam je izabro da je htio za Srbiju uzeo bi drzavljanstvo kad je trebalo i sve bi bilo drugacije.
Ne znam sto govoris da ne cvjetaju ruze bas suprotno.Ivanovic selektor pomocnik Trajkovic u seniorima.Dva NBA igraca.Sve mladje kategorije u A-diviziji.
Te price finansije su samo zato da se izvrsi pritisak na drzavu da vise daje para.

Dovlimir@ tesko,nikad ne bi dobio ispisnicu saveza,a druga stvar on to nije ni trazio niti trazi da predje.
ovo za finansije citam po portalima, verovatno znas bolje kakva situacija, i da li je to prica za unutrasnju upotrebu, samo kod vas u savezu nije strano da neko da ispisnicu za pare
ovo kako stoje stvari na terenu je samo maska ako ovi u savezu ne rade posao, i mi smo bili svetski prvaci, imali 10 igraca u NBA, drugog pika na draftu i mvp EL u tom momentu pa nam se savaz tada raspadao, desavalo se da skoro ni jedan igrac iz NBA nije hteo da igra za reprezentaciju, klubovi su napravili jos vece s**** u fibi nismo imali ni jednog funkcionera....
By Park
Jomer napisao:
Park napisao:

ovo za finansije citam po portalima, verovatno znas bolje kakva situacija, i da li je to prica za unutrasnju upotrebu, samo kod vas u savezu nije strano da neko da ispisnicu za pare
ovo kako stoje stvari na terenu je samo maska ako ovi u savezu ne rade posao, i mi smo bili svetski prvaci, imali 10 igraca u NBA, drugog pika na draftu i mvp EL u tom momentu pa nam se savaz tada raspadao, desavalo se da skoro ni jedan igrac iz NBA nije hteo da igra za reprezentaciju, klubovi su napravili jos vece s**** u fibi nismo imali ni jednog funkcionera....
Na patke,mahalske i babske price ne moze se odgovorit.To se odnosi na ove tvoje postove gdje spominjes finansije,Sikirasa,lopove i ostalo.Sad da li ti to namjerno radis ili ne,to me ne zanima.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Radije bih gledao crnog djavola na klupi nego opet ovog Mijatovica :roll: Sto je najgore od svega opet ce on uzeti neku medalju i opet ce biti proglasavan za dobrog trenera :roll:

Mali off topic... Zaista je strasno ko sve danas pise po razlicitim portalima, Vulikic decko lepo kaze ''fale nam cetiri igraca'', a lik koji pise vest verovatno u zelji da ispadne pametan pise ''iako HVALE cetiri igraca ciljamo najvisi plasman''... Razumem da neki priprosti covek ne zna razliku izmedju glagola hvaliti u smislu isticanja dobrih strana i glagola faliti u smislu nedostajanja necega, ali valjda bi ljudi koji pisu vesti morali biti barem toliko pismeni.
By Tiho
Rece da Danilo Petrovic, Balsa Koprivica, Dino Radoncic i Mihajlo Jovicic nece igrati zbog povreda ili obaveza prema klubu. Nadam se da povrede nisu ozbiljnije a sto se obaveza prema klubu tice :violin:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 46
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]