Stare teme
Korisnikov avatar
By miki
Metalac poceo pripreme..

Slika

Na prvoj prozivci se pojavilo 10 igraca:
Jevtovic,Majstorovic,Kutlesic,Rakicevic,Vuksanovic,M.Jankovic,povratnici sa pozajmica Campara,Babovic,Kocovic i junior Cvetinovic.
Nema Milicica.
Od prosle sezone klub su napustili Protic,Ljubicic,Otasevic,Todorovic i Jeremic.
Pot je sve usmeno dogovorio sa Metalcem ostaju jos samo detalji oko ugovora da se srede.
Sa Malesevicem su jako blizu dogovora oko produzetka saradnje.
Tu su jos Josilo koji je na pripremama repke BIH, i Bakic (mislim Bojan) radi po specijalnom programu i prikljucice im se 1. septembra.
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Miki mislim da je u pitanju Boris Bakic, secas se da je on zapoceo sezonu za Metalac pa doziveo onu neugodnu povredu.

Dakle trenutna situacija je ovakva:

1) Pot (?), Kocovic
2) Kutlesic, Vuksanovic, Babovic, Bakic
3) Rakicevic, Malesevic (?)
4) Josilo, Majstorovic
5) Jevtovic, Jankovic, Campara, Cvetinovic

Ukoliko se ostvari ovo da Crnokosa zaigra KLS i da postane filijala Metalca, onda ocekujem da Cvetinovic, Kocovic i Babovic sigurno zavrse tamo, mozda i Vuksanovic.
By DVS15
Boris Bakić je u pitanju.
Pored Pota sigurno će morati da se dovede još jedan a možda i dva plejmejkera pošto su otišli sva trojica koji su završili prošlu sezonu.
Na ostalim pozicijama ako Malešević ostane je skoro isto kao prošle godine.Tu verovatno dolasci zavise od toga kako se pokažu ovi što su bili na pozajmicama prošlu sezonu.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Jel ti lepo covek napisa, usmeno se dogovorio sa klubom, ali jos nije potpisao. Dakle, najverovatnije je igrac Metalca.

@Skeske koliko su crnaca imali prosle sezone?
Korisnikov avatar
By skeske
Nula, i upravo im je jedan indijanac trebao da naprave jos bolji rezultat. Mislio sam da ce Metalac krenuti na visi nivo, ali jos nije kasno, tek je pocetak priprema.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ljudi su napravili i onako super rezultat, sta ce im skuplji tim kad jos uvek nemaju halu za Evropu? Upravo to sto ulazu u mlade i sto su prosle sezone po prvi put u poslednjih ko zna koliko godina imali strpljenja da istrpe mlade igrace i da istrpe trenera celu sezonu pokazuje da su napravili iskorak u organizacionom smislu i da misle na duze staze. Vidis da se trude da nabave i svoju filijalu u KLS-u, sve je to znak dugorocnog planiranja i sve to zahteva i odredjena ulaganja. Ne mislim uopste da su im neophodni crnci ukoliko uspeju da nadju solidna domaca resenja. Ukoliko uspeju Malesevica da zadrze oni su onda zadrzali sve najbitnije igrace iz prosle sezone (Kutlesic, Malesevic, Jevtovic, Majstorovic). Ocito ce se na pleju praviti rokade, za Otasa realno i nije steta, ocajno je igrao. Pot je ocigledno zamena za Ljubicica, sto bih rekao da je sasvim dobar potez. Ne bi me uopste iznenadilo da Rebic zameni Protica, sto bi opet bio dobar potez. Po meni im je neophodan malo ozbiljniji bek, jer ne ocekujem puno od Bakica nakon ovakve povrede, a Vuksanovic i Babovic mislim da ne mogu da budu ni blizu na nivou Kutlesica iz prosle sezone.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]