Stare teme
Korisnikov avatar
By Mutinjo
BBog napisao:Pozdrav dobri ljudi.Nov sam na forumu a zelio bih da igram ovu ligu.Ne mogu je naci u listi..
Dobrodosao, kako na ovu, tako i na ostale teme.

Naziv lige i sifru imas u prvom postu na ovoj temi. Onaj opseg "from kls to labrini", ne mozes da promasis
Korisnikov avatar
By Gale
milanezija napisao:
Gale napisao:Na poziv Njegove Milosti, istinskog vladara ABA fantazija, priključujem se i ja. Do kada imam fore da formiram tim?

Ostaje još samo da se priključe moji arhineprijatelji, Karabur i Rodela Texxx pre svih. Kureta isto odavno nisam video. Zexxxonja?
:whistle:
Uzurpatoru! ;)

Očajnog li početka. Za sad je samo Teo prebacio +10, a i on nedovoljno za rast cene ( mada me kod Tea pitanje cene ne zanima).
Centri me u grob vode, pojedinačno i kolektivno. Moje taktično iznenađenje Nastić me taktički iznenadio sa +2.
Korisnikov avatar
By The Answer
Gajo izbrisi prvi post kako sada ne bi ulazili i ubacivali svoje najbolje timove. Zapamti ko je u ligi i izbavi svakog ko se napravi lud da naknadno udje. I liferuj ovom sto ima dva tima jedan tim.

Послато са GT-I8190N уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Zamolio bih vas nešto, momci. Kad se Mutinjo pojavi na stejdžu, tražite da odradi za mene jednu kuknjavu. Platiću mu po onoj skupljoj tarifi ;) .
Jer, jedino je Muti u stanju da opeva tragediju fantazera kome 4 (četiri!) igrača donesu zbirni rezultat -2 (minus dva!).
Još slušam kako Čvarkov psuje Harangodija. Pa meni je on najbolji od pomenute četvorice! :D
Gale napisao:
milanezija napisao:
Gale napisao:Na poziv Njegove Milosti, istinskog vladara ABA fantazija, priključujem se i ja. Do kada imam fore da formiram tim?

Ostaje još samo da se priključe moji arhineprijatelji, Karabur i Rodela Texxx pre svih. Kureta isto odavno nisam video. Zexxxonja?
:whistle:
Uzurpatoru! ;)
Gale, kasnije ću, na temi ABA Fantasy, pokušati da iznesem genezu događaja koja je dovela do propasti carstva tragedije da ove godine ne igramo svoju ligu.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11

На основу чега је нама пласман на ф4 примаран циљ […]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]