Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Dakle,za sada je sigurno:

Jovic,
Guduric,Lazic,
Dangubic,Simonovic,
Mitrovic,Simanic
Korisnikov avatar
By The Answer
Gudura ako bude imao dobru sezonu (a cenim da se planira veca uloga za njega ove sezone) Covic ga sigurno prodaje, za velike pare, moze da ima ugovor I na 20 godina.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Zex88 napisao:Dakle,za sada je sigurno:

Jovic,
Guduric,Lazic,
Dangubic,Simonovic,
Mitrovic,Simanic
Pretanak je Mitrovic za prvu cetvorku, a po meni i za drugu cetvorku u ovakvoj EL. Da se ja pitam otarasio bih ga se.
Korisnikov avatar
By Zex88
Imamo promenu.. Cisto da odradimo apdejt.. :D

Jovic,
Guduric,Djenka,Lazic
Dangubic,Simonovic
Mitrovic,Simanic

Dakle,zatvorili smo jednu poziciju.. Ono sto ocekujem je 2 kombo igraca.. 3/4 i 4/5.. Ne verujem da ce trojka ostati na Simonu i Dangi..
Korisnikov avatar
By Zex88
The Answer napisao:Sviđa mi se kako izgledaju niski za sada, čekam zamenu Rebiću.
Slika ???
Korisnikov avatar
By MileBL
Pitanje je na kojoj poziciji vide Dzenkinsa, ako bude dvojka, onda Lazic uzima vecinu minuta na trojci kao i u drugom djelu prosle sezone zajedno sa Dangubicem, Simon ce kao i uvek 3/4.
Cisto sumnjam da Dzenkinsa planiraju kao rezervu Jovicu onda Lazic mora sa Guduricem na dva a Simon i Danga na tri.

Treba nam dobro resenje na poziciji rezervnog pleja, za moj ukus je Pulen bio odlican, mozda neko jeftiniji iz USA sa igrom u oba pravca.
Korisnikov avatar
By Zex88
Pulen bi mi bio ok ako Jovic ostaje.. Pulen kao starter,nikako.. Mislim da cemo dovoditi sigurno jos jednu jedinicu.. I obavezno da produzimo ugovor Jovicu,makar na sezonu..
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 198
KK Partizan 2025/26.

Od Pokua definitivno dižeš ruke? Ovo bi m[…]