Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Ja sam negde naleteo da ce skupstina biti posle 10. jula..
Korisnikov avatar
By Peja
Zex88 napisao:Nema nista od informacija..

Ono sto se zna,od igraca su tu: Dobric,Davidovac,Jankovic,Jovanovic,Lesor,Feldin,Dangubic,Lazic,Radanov,Simanic..

Nije rano,samo se u klubu nista ne desava..
1-
2- Feldin Lazic Radanov
3- Dobric Davidovac Dangubic
4- Jankovic Simanic
5- Lesor Jovanovic

Dakle trebaju dva pleja, jedan na 4-5 i da se otarasimo nekog od dvojca Lazic/Dangubic

Nije los roster, narocito za EC, pritom su svi mahom igrali EL, uz dobrog trenera moze to lepo da se skocka
Korisnikov avatar
By MileBL
Prva stvar je trener, moze iskusan i neiskusan ali ako se vidi da ne ide, treba ga mjenjati, ne sme se dozvoliti slucaj Alimpijevic da se iz aviona vidi da trener nije sposoban izgurati sezonu a iz nekih bogu znanih razloga se drzi na klupi.
Druga stvar je izbor pleja, tu se treba odresiti kesa kao za Vilijamsa pre par godina i pronaci igrac koji ce biti vodja tima.
Ostatak tima za pocetak se moze sklopiti od igraca koji imaju ugovor sa CZ i FMP-om, pa tokom priprema i sezone pazljivo birati i dovoditi pojacanja
Korisnikov avatar
By Peja
MILOS OBILIC napisao:Ovu centarsku liniju bi Pejo i ja pojeo, a kamoli neki ozbiljan klub :D
Nenadic treba da bude u 12
Pa pazi, generalno u Evropi, dakle u EL nema dominantnih centara, a tek u EC je to smesno...

Misljenja sam da je Jovanovic ove godine prosao period privikavanja a i da nije dobro/dovoljno koriscen, on moze biti dobra opcija.

Takodje mislim da i Lesor moze ostaviti bolji utisak u EC nego u EL, prosto njegove ce fizikalije doci do izrazaja a neki ocigledni nedostaci nece vise biti toliko ocigledni zbog konkurencije.

Bitna su jos 3 faktora
1) plejmejker, ako on bude dobar razigravac i dobar pik igrac ovi ce biti jos bolji
2) nije isto kad na 4 imas Bjelicu i Antica od po 35 godina, umorni, roviti, spori i kad imas Simanica i Jankovica koji su opasne atlete a pritom Simanic moze da veze i trojke
3) trener, kao i sama koncepcija ekipe i stil igre.

A i rekao sam da treba pojacanje na 4/5.. To bi po meni bila dobra centarska linija imajuci u vidu budzet/ambicije/realnost
Korisnikov avatar
By Zex88
Ono sto se najvise spominje su Odzo i Nenadic kao pojacanja iz Zeleznika i Ristic kao povratnik..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Zex88 napisao:Ono sto se najvise spominje su Odzo i Nenadic kao pojacanja iz Zeleznika i Ristic kao povratnik..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Mislim da i Odzo i Nenadic zasluzuju sansu u Zvezdi. Odzo ako se pokaze da moze da bude kvalitetan drugi centar, u suprotnom ga kao stranca ne bih ostavljao u timu.
Korisnikov avatar
By Zex88
Eh..
https://twitter.com/adammarkus20/status/1016072545194463232
Korisnikov avatar
By Zex88
Mislim da Topic ne ostaje,spominje se jedino Tomic iz Olimpijakosa..
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 129
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]