Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
johnny79 napisao:
MILOS OBILIC napisao:Samo sto je Pekovic u mladjim kategorijama reprezentacije SCG pokazao kvalitet za razliku od Salica koji nista ne pokazuje na SP.
I visok je 209 cm
Đoko je godinu mlađi od ovih što nastupaju.. On može da igra na eurobasketu za selekciju U18 i onda mu tu gledaj statistiku.. A može i koji cenat da poraste (npr. ja sam između 17-18 porastao 2-3cm).. Tako da je odličan materijal, ne za ABA nego za NBA!!!
Dobar je Salic igrac,makar se tako pise o njemu.Danas mozemo da ga pogledamo od 6 na RTS 2 pa cemo videti kakav je.
Nego meni se kao navijacu reprezentacije Srbije ne svidjaju njegove dosadasnje partije na SP U19,ali je ipak on mladju godinu dana od njih kao sto ti rece,ali ocekivao sam vise od njega.Tamo se jedino Micic i donekle Milutinov istice i izdvajaju iz proseka.
By milanezija
MILOS OBILIC napisao:
johnny79 napisao:
MILOS OBILIC napisao:Samo sto je Pekovic u mladjim kategorijama reprezentacije SCG pokazao kvalitet za razliku od Salica koji nista ne pokazuje na SP.
I visok je 209 cm
Đoko je godinu mlađi od ovih što nastupaju.. On može da igra na eurobasketu za selekciju U18 i onda mu tu gledaj statistiku.. A može i koji cenat da poraste (npr. ja sam između 17-18 porastao 2-3cm).. Tako da je odličan materijal, ne za ABA nego za NBA!!!
Dobar je Salic igrac,makar se tako pise o njemu.Danas mozemo da ga pogledamo od 6 na RTS 2 pa cemo videti kakav je.
Nego meni se kao navijacu reprezentacije Srbije ne svidjaju njegove dosadasnje partije na SP U19,ali je ipak on mladju godinu dana od njih kao sto ti rece,ali ocekivao sam vise od njega.Tamo se jedino Micic i donekle Milutinov istice i izdvajaju iz proseka.
Milutinov kada bi imao slobodu kao Vasilijr isticao bi se 3x vise. Momak ima 60% za 2 i 80% bacanja. Najbolji strelac a po minutazi tek 6. igrac
Korisnikov avatar
By Karaburac
i po minutazi jedan od najboljih skakaca celog turnira. Ako se gleda broj skokova u odnosu na broj provedenih minuta na parketu.
Korisnikov avatar
By fanste90
3EMYH napisao:JEl ono Gordonov mladji brat na slici sa MIlutinovim u ovom clanku?
Jeste i statisticki je jedan od najbolji igrace Amerike,verovatno bi bio najbolji i na turniru ali posto USA ima igraca koliko ima,deli minutazu...
By grobar sa kosova
Nista Salic nije ni potpisao vec je Raskovic sve zavrsio u njegovo ime i dogovorio se sa Partizanom a Salicu je prva opcija bio Partizan!
Korisnikov avatar
By Joomla10
grobar sa kosova napisao:Nista Salic nije ni potpisao vec je Raskovic sve zavrsio u njegovo ime i dogovorio se sa Partizanom a Salicu je prva opcija bio Partizan!
Izgleda se okrecemo malo ka Raskovicevim igracima, a Misko ode u drugi plan :lol: .
Ovo je treci Raskovicev igrac ako se ne varam. Bogdan, Milutinov i Salic. Mogao bi jos jedan njegov da dodje na trojku, ne bi bilo lose uopste.
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 1709
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]