Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Todorovicu je mnogo bolje da igra EP U 20 da vidimo gde je u poredenju sa ostalim krilima u Evropi. A trener je totalni nemac pojma i strasno me nervira, a predstavljao se kod Tegija pre par godina kako je vrhunski strucnjak za rad sa mladima.
Uspeo je da istera Todorovica i Radicevica. Za Jokica nije ni dao objasljenje sto ne igra, vec ga citamo u Mozzart sportu, Milutinova nema ni u mladoj ni u seniorskoj, igraci FMP-a mu otkazuju nastupe...
Korisnikov avatar
By Jomer
Nadam se da Todorovic nece da odustane od igranja za nasu reprezentaciju, da ne ispadne posle kad krene da rastura za Unikahu ili ga draftuje neka ekipa mi ovde lupamo glavu od stol kakvog smo igraca mogli imati u reprezentaciji ali jedan perveznjak je odlucio da forsira perspektivnog Pota i Jankovica po 40 minuta, na ovakvim greskama se pravi istorija koja se posle prepricava uz kaficu ili caskanju na forumu
Korisnikov avatar
By baki
Mijatović je karijeristički blefer koji je pun priče o forsiranju igrača za seniorsku konkurenciju, a onda spremi čvrstu, nisku i pretežno limitiranu ekipu gde je kreacija pojedinca svedena na nivo slučajnosti. Treninzi su mu besmisleno dugački i uglavnom isti.
By Edibledi
http://www.mvp.rs/vesti/reprezentacije/ ... ezentacija

U utorak su Beogradu počele pripreme B reprezentacije Srbije koja će od 16. do 25. jula učestvovati na "Sino kupu" u Kini, gde će joj rivali biti, pored selekcije Kine, B sastavi Crne Gore i Nemačke. Izabranici selektora Olivera Popovića će, posle lekarskih pregleda i testiranja u Beogradu, glavni deo priprema obaviti u Vršcu, gde će trenirati od 3. do 13. jula i odigrati dve kontrolne utakmice.

"Nemamo previše vremena, a pred nama je dosta posla. Planirano je da u Vršcu odradimo četiri ciklusa po pet treninga, uz dve kontrolne utakmice sa selekcijama Alžira i Crne Gore. Turnir u Kini se igra u dva grada, po dvokružnom sistemu, tako da ćemo se sa svim rivalima odmeriti snage po dva puta. Po povratku u Srbiju, 27. jula u Kragujevcu ćemo odigrati utakmicu sa našom najboljom selekcijom", istakao je Oliver Popović na okupljanju.

Selektor B reprezentacije Srbije zbog povreda neće moći da računa na sve igrače sa prvobitnog spiska kandidata.

"Nemanja Krstić i Đorđe Drenovac će se pojaviti na prvoj prozivci, ali nisam siguran da će moći da treniraju i putuju u Kinu. Krstić ima virus, dok Drenovac ima problema sa zadnjom ložom. Oni, kao i svi ostali igrači, su pokazali veliku želju da igraju i budu deo nacionalnog tima. Moraćemo što pre da pozovemo nove igrače koji će ih zameniti, a najbliži pozivu su Aljoša Mitrović i Dejan Todorović", zaključio je Popović.

U međuvremenu, Mitrović se priključio ekipi.
By Moneymaker
Aljoša je već 5 dana znao da će biti priključen budući da se sam ga često viđao u kraju u kome živi skoro svaki dan..Kada mi je dečko,koji je inače veoma dobar i pametan mladić,pričao o Mijatoviću i ostalim stvarima u košarci nije mi bilo dobro :roll:
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 40
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]