Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
Svi bi nesto preko noci, ali Milutinov polako i sigurno napreduje, uvjeren sam da ce od njega napraviti kompletnog igraca koji ce moci jednako dobro igrati na obe strane terena.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Kakav Milutinov. Pored Raduljice, Marjanovica, Stimca, Jokica i Muslija, mislim da se nece naigrati u nasoj reprezentaciji.
Kuzmic ce takodje napredovati.
Cak i da nam ne igra Bobi, a Jokic da se vrati na 4, imamo tri dobra centra Raduljica, Musli, Kuzmic.
Korisnikov avatar
By skeske
milanezija napisao:Milutinovu je ova sezona dušu dala za KKP, imao bi ogromnu minutažu i evropu
Ma Milutinovu treba ozbiljna minutaza i povjerenje na EL nivou, nece se sada vracati korak nazad. Pogrijesio je, jednostavno Oli nije sredina za njega. Ali dobro, mozda grijesim....
Korisnikov avatar
By dovlimir
Nedović nastavlja gdje je stao u finišu prošle sezone. ako ovako nastavi, mislim da je povratak u NBA vrlo moguć.
Korisnikov avatar
By Poska
Сале урнисао Албу за викенд 38 разлике. Луча дао 8 поена, са друге стране Милосављевић, који је и капитен Албе 15.
Korisnikov avatar
By Poska
Jomer napisao:gledao danas Oly - PAo kakvo gazenje Pirejaca, bas mi je bilo drago, Sale je prosle godine po meni izvukao maksimum, a spasilac Pedulakis 30 razlike -

Milutinov ove dve utakmice sto sam gledao dosta napredovao, igra mnogo bolje, krece se dosta dobro, visi maltene na obrucu, veceras je imao jedno 4-5 ofazivna skoka, samo proble sto onaj trener slabo sve to koristi, najbolje za njega da na leto pokusa da se nametne u NBA

i na koju foru je Kelates igrao u NBA, ono je tragedija
Више није, поднео је оставку. :D
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Da se nadovežem na @Jomera.
Prestrašni su Jang i Birč, što kaže struja Lukajić, sunce zaklone pod košem.
Printezis odigrao jednu od svojih partiija, kad može pogoditi petom iz okreta.
Sjajno je Oly igledao, Gist nije imao skoka 35 minuta, pojelo ga u oba pravca.
Feldin, nesuđeno Zvezdino pojačanje, jedino nešto igrao, ostali statitrali u kuruzima.
Sinonim za prevaru, Nik Kalates.
Doduše zeleni su bili bez Džejmsa i Nikolsa, ali to ne umanjuje epski debakl.
PAo poslije Obradovića kuburi, luta, moraju naći nekog mlađeg trenera kad već selektora nisu ostavili, da radi jedno vrijeme i po cijenu rezultata.
Korisnikov avatar
By MileBL
Po nacinu dovodjenja igraca a i trenera cini mi se da se kod njih zestoko peru pare.
By podgorica
Meni oni imaju vrhunsku ekipu i mislim da ce kroz malo vremena izgledati extra, makar na papiru je to vrhunski, ipak treba poslozit.
  • 1
  • 200
  • 201
  • 202
  • 203
  • 204
  • 217
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]