Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Joomla10 napisao:
grobar sa kosova napisao:Nista Salic nije ni potpisao vec je Raskovic sve zavrsio u njegovo ime i dogovorio se sa Partizanom a Salicu je prva opcija bio Partizan!
Izgleda se okrecemo malo ka Raskovicevim igracima, a Misko ode u drugi plan :lol: .
Ovo je treci Raskovicev igrac ako se ne varam. Bogdan, Milutinov i Salic. Mogao bi jos jedan njegov da dodje na trojku, ne bi bilo lose uopste.
Pa i doce Kalinic.Juce je Raskovic rekao da Kalinic napusta Vojvodiju,kao i da dosta igraca nudi Partizanu.
By Srđan O.
Cak bih rekao da je Obilic tu u pravu. Lucic je otisao, Berta je povredjen na duze vreme(a to povlaci problem i na poziciji 4 jer su obojica i tu znali da odrade minute), a Andric slabo da moze biti neki bitan sraf, makar 15-ak minuta da moze da odradi, u najboljem slucaju moze da ulece ponekad i skuplja iskustvo. Treba nam i starter i neko ko ce pokriti njega. E sada, koliko kesa ce biti za to planinarenje, valjda je Lucicev transfer dovoljno dobar bio.
Korisnikov avatar
By Joomla10
grobar sa kosova napisao:Hocu Nikolu Jankovica u mom Partizanu! :)
Rece Sarenac da je prosle godine potpisao petogodisnji ugovor sa Belgijancima... Sta bih dao kada bi uz Milutinova i Salica doveli Nikolu Jokica ili Jankovica...
Kako je njima potreban rad sa Duletom...
Korisnikov avatar
By Kure
grobar sa kosova napisao:Hocu Nikolu Jankovica u mom Partizanu! :)
I ja, dečko ima srce i muda, za razliku od bezmudog "lidera".
By grobar sa kosova
Ja sam odusevljen sa Jankovicem!Pravi igrac za nas!Moze da bude novi Dejan Milojevic!Odlicnu ledjnu tehniku ima!
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 1709
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]