Stare teme
Korisnikov avatar
By Antoine
Peja napisao:
Peja napisao:Kako ste plasirani * * * * * * * na onim drugom fantaziju

Po stoti put, bez reklamiranja drugih foruma!
Ne razumem sta ima lose u tome kad taj fantazi nije konkurencija nasem forumu, jer mi nemamo fantazi pa da ja sada odvlacim narod odavde da igra tamo...

Na kraju krajeva zasto moze Spanski da se spominje a ne moze ovaj

Hvala Seibutisu i onom Australijancu za dobre utakmice
Zato što imaš gomilu ljudi ovde koji odvajaju slobodno vreme, živce i novčana sredstva da bi se ovaj naš forum kretao u pravom smeru i mislim da je zbog njih glupo reklamirati konkurentske forume, zar ne? Potpuno nevezano sa fantasy-jem. Plus što smo jedva namakli ljude da igraju ovaj "naš".
By surda
Realno bolje Ibaka nego Raduljica. Raduljica bi vcrs mogao 4 penala u 2/4...
Ali ja sam sinoc obojicu zamijenio. Prva izmjena Haddadi, ja zadovoljan. Lik prosto plodi :D
Barea, Haddadi sami skoro donose 70, jos da me Ingles nije izdao pa uzeo koji sut za 30min na parketu...
By milanezija
Nisam imao novca za je*enog Hadadija. Morao je Radule da leti, protiv Hadadija je imao svega 6,00 poena, a mogu misliti kad se na njemu izređaju 3 igrača duplo bolja od Hadadija. U moju odbranu tu je Jović i još uvek držim BB-a :violin:
Korisnikov avatar
By Peja
Antoine napisao:
Peja napisao:
Peja napisao:Kako ste plasirani * * * * * * * na onim drugom fantaziju

Po stoti put, bez reklamiranja drugih foruma!
Ne razumem sta ima lose u tome kad taj fantazi nije konkurencija nasem forumu, jer mi nemamo fantazi pa da ja sada odvlacim narod odavde da igra tamo...

Na kraju krajeva zasto moze Spanski da se spominje a ne moze ovaj

Hvala Seibutisu i onom Australijancu za dobre utakmice
Zato što imaš gomilu ljudi ovde koji odvajaju slobodno vreme, živce i novčana sredstva da bi se ovaj naš forum kretao u pravom smeru i mislim da je zbog njih glupo reklamirati konkurentske forume, zar ne? Potpuno nevezano sa fantasy-jem. Plus što smo jedva namakli ljude da igraju ovaj "naš".
Fora i jeste samo u tom fantaziju, nisam ni sada niti ikad ranije reklamirao neki drugi forum, niti sam clan nekog, niti me zanimaju
Pritom sam post napisao na ovoj temi koju posecuje 5-7 njih koji su inace skoro svi i na fantaziju Mvp-a

Ali ok, necu vise spominjati Mvp ni u kom kontekstu
Korisnikov avatar
By The Answer
Ne kapiram bas taj deo oko konkurencije, mislite da ako neke pise na jednom da ne zeli/ne sme/ne bi trebalo da pise na drugom, trecem ili cetvrtom (toliko ih znam, ne racunajuci mejnstrim :D).
Korisnikov avatar
By Gaja
surda napisao:Realno bolje Ibaka nego Raduljica. Raduljica bi vcrs mogao 4 penala u 2/4...
Ali ja sam sinoc obojicu zamijenio. Prva izmjena Haddadi, ja zadovoljan. Lik prosto plodi :D
Barea, Haddadi sami skoro donose 70, jos da me Ingles nije izdao pa uzeo koji sut za 30min na parketu...
Ja Bareu i Ayona vucem od pocetka, i zamenim Ayona pred tekmu sa Australijom i ubacim Hadidija :dance: I Sto kazes njih dvojica skoro 70. Ali izbacim Krunu Simona i ubacim takodje Inglesa. Nadam se da Kruno nece imati neki ucinak :)
A za ludog Webstera u drugom kolu prepisem od Milanezije i posle sloga odmah u sledecem sam ga izbacio. Fora je sto uopste ne znam ko je on :doh:
Korisnikov avatar
By Antoine
Peja napisao: Fora i jeste samo u tom fantaziju, nisam ni sada niti ikad ranije reklamirao neki drugi forum, niti sam clan nekog, niti me zanimaju
Pritom sam post napisao na ovoj temi koju posecuje 5-7 njih koji su inace skoro svi i na fantaziju Mvp-a

Ali ok, necu vise spominjati Mvp ni u kom kontekstu
Pa evo sada si dva puta spomenuo :roll:

@Answer
Apsolutno me ne interesuje da li neko odavde piše na drugim forumima, ali njihova popularizacija na ovom nema mesta. Relativno si kratko ovde i ne verujem da znaš koja se priča krije iza raspada rahmetli kosarka.rs, nastanka tih novih foruma i truda koji su neki ljudi uložili da uopšte imamo ovaj forum. Veruj mi da ima smisla zašto toliko insistiram na tome.

Послато са U8815 користећи Тапаток 2
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 31

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]

Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Sezona 25/26 nismo ostvarili rezultat, nismo afirm[…]