Kakav rebilding otpuštanjem igrača... ovo nikako nisam očekivao, plus što je najbolje za vas, a najgore u teoriji gledano je to što isti na igru i amosferu u ekipi lepo utiče.
Odlazak Šabaza, o kojem sam pisao malo prošle nedelje, a sada i slanje Marka Simonovića na pozajmicu u Bešiktaš kod Alimpijevića, donela su Zvezdi i njenim igračima neku drugačiju energiju i kao što je neko od vas i napisao konačno imate i glavu i rep i konačno počinje da liči košarka na nešto... Jako zanimljiv primer, uglavnom se srlja sa otkazima i dovlačenjem nekih iskusnih i proverenih imena koja su igrala za trenera, što u ovom slučaju nije bio slučaj. Nove uloge Tea, Nedovića, Bolomboja, Mitra, plus povratak Hange i Laze, uz dodavanje Topa, ova ekipa se ponovo skupila i pokazuje kvalitet. Pobeda u Istanbulu nije mala stvar, pogtovo protiv Fenera u punom sastavu koji je u naletu i kojeg vodi Šaras, plus sve to bez Mitrovića koji je jedan od najboljih i najkonstantnijih vaših igrača ove sezone. Bravo za Janisa, kapa dole majstore!

Naravno ovo ne mora mnogo da znači, ali ja nekako verujem da se ovde otvara serija dobrih rezultata. Vaš cilj treba da bude to 10. mesto i za njega realno možete da se borite ima još 16 utakmica, nije to toliko nedostižno...
Ne znam šta da mislim o vama, ali deluje mi da vam fali jedan bek, kombo, strelac, neko vam fali da bi se ovaj tim digao na viši nivo. Mislim da se novca ima za jednog takvog igrača, koji bi bio nekog nivoa Nedovića recimo i da biste s njim prodisali. Ko je taj igrač i da li će biti doveden videćemo. Takođe, ta pozicija 4 sada odlaskom Simonovića je još praznija, moguće da će se tu tražiti opcija, jer ne može Mitar 40 minuta, ali videćemo jer je slaba ponuda. Svakako mislim da možete naći dva takva igrača EL ili EK nivoa u nekim od EK ili LŠ ekipama, za toliko ih sigurno ima, a novca imate.
Što se tiče derbija, velika euforija sa vaše strane i neki pozitivni momentum, plus domaći teren, a sa druge strane mi koji smo realno objektivno gledano jači i ulazimo kao favoriti. Biće to odličan meč za gledanje i jedva čekam sutra iskreno.