Stare teme
Korisnikov avatar
By Peja
Antoine napisao:
Peja napisao: Fora i jeste samo u tom fantaziju, nisam ni sada niti ikad ranije reklamirao neki drugi forum, niti sam clan nekog, niti me zanimaju
Pritom sam post napisao na ovoj temi koju posecuje 5-7 njih koji su inace skoro svi i na fantaziju Mvp-a

Ali ok, necu vise spominjati Mvp ni u kom kontekstu
Pa evo sada si dva puta spomenuo :roll:

@Answer
Apsolutno me ne interesuje da li neko odavde piše na drugim forumima, ali njihova popularizacija na ovom nema mesta. Relativno si kratko ovde i ne verujem da znaš koja se priča krije iza raspada rahmetli kosarka.rs, nastanka tih novih foruma i truda koji su neki ljudi uložili da uopšte imamo ovaj forum. Veruj mi da ima smisla zašto toliko insistiram na tome.

Послато са U8815 користећи Тапаток 2

@Milanzeija, pogodio sam da ce Ilario imati 4 licne u trecoj cetvrtini :D
Peja napisao:
Antoine napisao:
Peja napisao: Fora i jeste samo u tom fantaziju, nisam ni sada niti ikad ranije reklamirao neki drugi forum, niti sam clan nekog, niti me zanimaju
Pritom sam post napisao na ovoj temi koju posecuje 5-7 njih koji su inace skoro svi i na fantaziju Mvp-a

@Answer
Apsolutno me ne interesuje da li neko odavde piše na drugim forumima, ali njihova popularizacija na ovom nema mesta. Relativno si kratko ovde i ne verujem da znaš koja se priča krije iza raspada rahmetli kosarka.rs, nastanka tih novih foruma i truda koji su neki ljudi uložili da uopšte imamo ovaj forum. Veruj mi da ima smisla zašto toliko insistiram na tome.

@Milanzeija, pogodio sam da ce Ilario imati 4 licne u trecoj cetvrtini :D
pogodio i ja sa kurtalisanjem Braduljice

Svi naši lete od sutra, i BB i Jović, pun mi ih je više, niko ništa ne može da uradi
Poslednja izmena od milanezija u Sre Sep 03, 2014 8:25 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Antoine napisao:

@Answer

Nije moja stvar, i gomile onih koji su dosli posle toga (a ja sam na forumima relativno kratko, 2 godine), pa cu se drzati sa strane. Ali moze da se pise na vise foruma, valjda, nisu ovo navijacke grupe pa si gnjida ako predjes iz jedne u drugu :)

Sto se igre tice- ocajnih 51 za sada, napisao sam i juce ali veceras sigurno, prvi leti Bogdanovic.
Korisnikov avatar
By ZikosKaraiskaki
131 s tim da Cenk Akjol ili nije igrao ili ga ovi sa sajta nisu upratili :D
Bilo kako bilo, večeras izbacujem naših što se može izbaciti.
Korisnikov avatar
By Poska
Стварно сам најгори... :(
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 31

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]