Stare teme
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Sedi tako novinar jednog naseg uglednog lista u basti svoje omiljene kafane i dok sa uzivanjem ispija svoj vinjak razmislja koji tekst da napise povodom prelaznog roka kod kosarkasa. Listajuci tako nehajno forume naidje na jedan na kome clanovi na par strana pricaju pricu o Cakarevicu u Radnickom. Pojedini cak spominju i mogucnost trampe Cakarevic za Bircevica sto se njemu ucini zanimljivim te otvori word 2007 na svom lap topu, podesi velicinu fonta na 16 i napisa bombastican naslov:

NA POMOLU TRAMPA, CAKAREVIC ZA BIRCEVICA!?

"Posle dve sezone provedene u dresu beogradskog Partizana, koje su nazalost bile isprepletane povredama, potencijalni reprezentativac nase zemlje Marko Cakarevic ponovo je na meti kluba u kome je stekao igracku afirmaciju, kragujevackog Radnickog. Kako nas list nezvanicno saznaje Sumadinci su zagrizli za svog nekadasnjeg igraca koji je trenutno u nemilosti trenera Duska Vujosevica, pa cak zauzvrat nude jos jednog igraca sa spiska selektora Dusana Ivkovica, Stefana Bircevica. Stupili smo u kontakt sa sefom struke Kragujevcana Miroslavom Nikolicem ne bi li nam potvrdio ili demantovao ovu vest. Razgovor prenosimo u celosti.

- Gospodine Nikolicu, da li je istina da ste zainteresovani za Marka Cakarevica?

- A? Sta? Slabo vas cujem, u "Volpeu" sam, a glasna muzika ovde. Ko? Cakarevic? Dobar je Caki, ja sam ga trenirao, zvao ga i Duda u reprezentaciju, nego ga sjeba debeli Dule, jeboslikusvoju.

A hoce li u suprotnom smeru da krene Stefan Bircevic?

- Ko? Alo mali, 'de si pos'o, daj to pice 'vamo. tu tu tu

Posle ovoga ostaje samo jos pitanje na koliko ce ugovvori biti potpisani.

Eto kako nastaju vesti...
Korisnikov avatar
By Nookie
Inace ako se prica da ce da skresu Muti platu za 190k,kolku bre platu on ima onda??? :D
I jel stvarno presao Daca u Anvil??? Bice mi zao da ga ne gledam kako sipa...

@mutinjo hahahahahah,nh1
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Pretece me Nuki, taman sam hteo da pitam koliku to platu ima Muta ako mu kresu za 200k evra :?

MUTA KO FIL DZEKSON OPAAAA! :lol:

Inace, evo koje informacije ja imam:

-Igramo ABA sigurno
-Miljenovic raskinuo ugovor
Korisnikov avatar
By Kure
Karaburac napisao:A koje je objasnjenje zasto je Miljen raskinuo ugovro?

Jel upadate u Evrokup ako udjete u ABA?
Koliko je znam ima još jedno mesto...

EDIT: Miljen comes back...
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Karaburac napisao:A koje je objasnjenje zasto je Miljen raskinuo ugovro?

Jel upadate u Evrokup ako udjete u ABA?
Ne znam koje je objasnjenje. Ne znam ni koja je to mutljavina bila, jer on ima vazeci trogodisnji ugovor.

Sto se tice evrokupa, napisa Djordje Matic da sa dpredstoji trka sa vremenom, jer kad budemo uplatili kintu za ABA, imamo valjda jos par dana da apliciramo za EC. U svakom slucaju ce biti zanimljivo. Ali ajd; prvo da sacekamo zvanicnu odluku...
Korisnikov avatar
By Gaja
[glow=red]Poslednje 4 godine sam proveo u vašem i mom gradu Kragujevcu i mom i vašem Radničkom.4 najlepše godine mog života uz najbolje navijače i sugrađane.Grad sam zavoleo i volim kao i moj rodni Vrbas.Najveća moja želja je da igram u crvenom dresu za moje verne navijače i prijatelje.Ali dobio sam izvrsnu ponudu iz Poljske.Verujte mi,ovo je bila moja najteža životna odluka.Dve nedelje sam vagao,savetovao se kako sa najbližom porodicom,tako i sa mojim prijateljima iz Kragujevca.
Odlazim u Poljsku,ali moje srce ostaje u najlepšem gradu,sa najboljim ljudima.Bili ste uvek uz mene,i kad mi nije išlo,ohrabrivali me,bodrili...Davali najveći aplauz kad ulazim u igru.Nadam se da sam vam deo toga vratio.
Uvek ću biti uz vas,Đavole,Hukovce,Kabaste i ostale ljubitelje košarke,kao i uz moj voljeni KK RADNIČKI.
Sve vas voli vaš Danilo Dača Mijatović
[/glow]

SRECNO KRALJU! :text-thankyoublue:
  • 1
  • 219
  • 220
  • 221
  • 222
  • 223
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]