- Pet Jul 05, 2013 8:15 pm
@Djomla, odbrana jeste bila na nivou, ali ja imam tu ,,profesionalnu,, deformaciju da svakog igraca koji igra, ili ce zaigrati za KKP gledam kroz prizmu EL. Mora jos puno da radi na odbrani, posto su ga i u kls prilicno cesto prolazili. Tako da sam u tom smislu signalizirao odbranu kao stvar na kojoj treba da radi.
Kure napisao:Vuče brate, nemoj samo Bogdanprodor, jer me to asocira da sve uradiš savršeno, lepršavo i perfektno, a onda omašiš zicerčinu.Ma mislio sam Bogdanprodor u smislu izbacivanja protivnika i obezbedjivanje sebi prostora da se ide do kraja. Napisao si ti na temi U19 da je imao nekoliko spustanja ka kosu, mada mi se cini da je to vise radio kada ostane sam na trojci, iscima i iskoristi veoma brz prvi korak. Meni se kao laiku ucinilo da mu je taj prvi korak jedna od jacih strana, tako da se nadam da ce biti koristi od toga u buducnosti. Ali prodor kao prodor tesko.Tako ih je omašio bar dvadeset ove sezone.
EDIT: Yopile, sigurno jeste... Mada je Teks u poslednje vreme pustio bradurinu, gaji u njoj vrabce...
@Djomla, odbrana jeste bila na nivou, ali ja imam tu ,,profesionalnu,, deformaciju da svakog igraca koji igra, ili ce zaigrati za KKP gledam kroz prizmu EL. Mora jos puno da radi na odbrani, posto su ga i u kls prilicno cesto prolazili. Tako da sam u tom smislu signalizirao odbranu kao stvar na kojoj treba da radi.
Možete da odete u veći klub za veći novac, ali ne možete da napredujete i zato mislim da nema boljeg mesta za mene od Partizana.