Stare teme
Korisnikov avatar
By Vuk
Kure napisao:Vuče brate, nemoj samo Bogdanprodor, jer me to asocira da sve uradiš savršeno, lepršavo i perfektno, a onda omašiš zicerčinu. :lol: Tako ih je omašio bar dvadeset ove sezone.

EDIT: Yopile, sigurno jeste... Mada je Teks u poslednje vreme pustio bradurinu, gaji u njoj vrabce...
Ma mislio sam Bogdanprodor u smislu izbacivanja protivnika i obezbedjivanje sebi prostora da se ide do kraja. Napisao si ti na temi U19 da je imao nekoliko spustanja ka kosu, mada mi se cini da je to vise radio kada ostane sam na trojci, iscima i iskoristi veoma brz prvi korak. Meni se kao laiku ucinilo da mu je taj prvi korak jedna od jacih strana, tako da se nadam da ce biti koristi od toga u buducnosti. Ali prodor kao prodor tesko.
@Djomla, odbrana jeste bila na nivou, ali ja imam tu ,,profesionalnu,, deformaciju da svakog igraca koji igra, ili ce zaigrati za KKP gledam kroz prizmu EL. Mora jos puno da radi na odbrani, posto su ga i u kls prilicno cesto prolazili. Tako da sam u tom smislu signalizirao odbranu kao stvar na kojoj treba da radi.
By strelac
@
Karabu

Nije rasni suter,ali nisam video da Micic ,Dangibic,Miljenovic imaju bolji sut.Ne zaostaje u tome nimalo,cak mu je motorika bolja nego kod pojedinih.
najveca mana mu je tehnika,ali moze tu da napreduje.Fizicki je jak i moze da napreduje.

ovo nemoze svako da odigra

Poslednja izmena od strelac u Pet Jul 05, 2013 8:29 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By ko sam ja?
Uopste niste u pravu za Andrica. Decko ima solidnu tehniku i prodor. Ne mozete na osnovu taktike koju je nasa reprezentacija igrala, a to je da nema akcija za Andricev, ili bilo ciji prodor, zakljuciti da nema prodor. Uostalom pogledajte kako je igrao basket 3x3...ima na youtube protiv amera. Ako bude vredno radio, svakako ce postati bolji od Lucica...sad je sve na njemu i ljudima u strucnom stabu Partizana.
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Ko sam ja gde si ti na tom basketu 3 na 3 video primer prodora? Da je odradio dribling izbacio svog cuvara i otisao do kraja? Nema toga :naughty:

@Strelac Veruj mi, ima mnogo los sut. Miljenovic ima lep sut, ne znam sto si njega stavio uz Dangubica kamenoresca i Micica bezmudog lidera? Ok, mozda sam malo preterao za Micica, ali decko je vec mesec ipo dana u zestokom kanalu kad je sut u pitanju.
By strelac
postavio sam klip u predhodnom postu.

Na njemu se vidi ne zato sto je pogodio,da ima sasvim korektnu tehniku suta,doduse malo nizi izbacaj ali to se da popreviti.Naskok i sve drugo je uradio dobro.
Korisnikov avatar
By Joomla10
Ako Andric ima slab sut, onda ne znam sta mu je jaca strana... Karabu da si rekao bilo sta drugo pa i da razumem. Verujem da je u juniorskoj ligi imao oko 40% suta za tri poena, sto sigurno ne moze da bude lose.

Decko ima muda samo tako, sigurno je da mora jos dosta da radi, ali po meni je veliki potencijal. Iskreno ove godine bih voleo da on bude ta druga trojka u nasem Partizanu.
By gregh
a dal je moguce da iko ko prati Partizan bar godinu dana misli da ce se dovoditi 2 IGRACA na poziciji 3?!
nema teoretske sanse,odakle bre?! dovodi se bekap plej,trojka i bekap cetvorka i to je sve,stim sto ovo prvo i drugo moze da popuni i jedan igrac tipa Tepic tako da je moguce da samo jos dva igraca dodju...
Isto tako mi je neverovatna teorija da ce Salic biti prve sezone u 12...decko je idalje zelen i za samo godinu dana starije a za EL i ABA centre kao nije?
Korisnikov avatar
By Karaburac
Joomla10 napisao:Ako Andric ima slab sut, onda ne znam sta mu je jaca strana... Karabu da si rekao bilo sta drugo pa i da razumem. Verujem da je u juniorskoj ligi imao oko 40% suta za tri poena, sto sigurno ne moze da bude lose.

Decko ima muda samo tako, sigurno je da mora jos dosta da radi, ali po meni je veliki potencijal. Iskreno ove godine bih voleo da on bude ta druga trojka u nasem Partizanu.

Aj procitaj opet, prica za sut je bila u vezi Jankovica.
Korisnikov avatar
By Joomla10
Strelac ti je odgovorio za Andrica, ako nisam u pravu neka me ispravi. Mozda se nismo razumeli.

Pogledah prethodnu stranu, izgleda da te nisam dobro razumeo.
Poslednja izmena od Joomla10 u Pet Jul 05, 2013 10:30 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Karaburac
gregh napisao:a dal je moguce da iko ko prati Partizan bar godinu dana misli da ce se dovoditi 2 IGRACA na poziciji 3?!
nema teoretske sanse,odakle bre?! dovodi se bekap plej,trojka i bekap cetvorka i to je sve,stim sto ovo prvo i drugo moze da popuni i jedan igrac tipa Tepic tako da je moguce da samo jos dva igraca dodju...
Isto tako mi je neverovatna teorija da ce Salic biti prve sezone u 12...decko je idalje zelen i za samo godinu dana starije a za EL i ABA centre kao nije?

Sta odakle? Dovode se igraci za dzabe, jedino ce platu da dobijaju i to ce skoro sigurno i jedan i drugi (ukoliko dve trojke dodju) imati kombinovanu platu manju od plata Cakarevica i Lucica iz ove sezone. Sta je onda tu nerealno?

Zar Milutinov nije bio zelen? Salic je fizicki zreliji nego Milutinov sto je bio prosle sezone. Besparica je zestoka, sve se vise ide na to da se napravi igrac nego da se postigne rezultat. U nekoj pespektivi to je jedino sto moze malo finansijski da nas povrati.
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 1709
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]