Stare teme
Eto, postavih nedeljni rezultat sa 720.

Nema šta, stvarno mi igraju odlično. Evo i Pirs počeo da igra super, a hteo sam da ga trejdujem. Čak je dobio i jednu poziciju. Međutim, najsrećniji sam što mi je Grifin dobio poziciju C, jer sam bio u deficitu sa centrima.

Zadovoljan sam centarskom linijom: Grifin, Robin Lopez, Džordan Hil i Džon Henson.
Korisnikov avatar
By Lika
Predsednik me isprašio ovo kolo ko staru kantu, a Sale Pčelar i dalje pobjeđuje, za ne povjerovati. :D
Kako sad igram protiv radikala, odlučio sam se i za radikalan potez - Miroslav Raduljica je potpisao za Clitorianse! :auto-biker:
Korisnikov avatar
By Stiglitz
Opet tesan poraz i opet krivac Vestbruk :doh: (u prvom zaradio iskljucenje umesto indeks 6 za pobedu, sad povredjen)

Cestitke Rokerima,bio sam nemocan sa igracem manje, ceracemo se jos :D
Stiglitz napisao:Opet tesan poraz i opet krivac Vestbruk :doh: (u prvom zaradio iskljucenje umesto indeks 6 za pobedu, sad povredjen)

Cestitke Rokerima,bio sam nemocan sa igracem manje, ceracemo se jos :D
Zahvaljujem, u pola 4 je bilo 492-482 za stigliza medjutim onda serija 35-0 i pobeda.
Korisnikov avatar
By Stiglitz
Usao sam u zadnji dan sa minusom od 5 igraca nije bilo realno da se dobije, a sa malo vise srece imao bi 10-0 skor da je Vestbruk bio zdrav u ovom i pri pameti u mecu sa antoinom :D
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 30

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]