Stare teme
Korisnikov avatar
By Poska
Ја мислим да је и Коларов имао човека на боку, мада нисам 100% сигуран, видео сам само уживо гол. Мислим да дефинитивно је Вељковићев то кикс...
By podgorica
Zex88 napisao:Kolarov ne moze biti kriv,vec Veljkovic..Covek je otvorio centralni koridor u potpunosti..Ne odlazis sa svoje pozicije,jer nije bilo potrebe da se pomeris vise od metra u slucaju da krene pas ka Zezusu..A ovaj udvojio coveka i ostavio 10m slobodno po centralnom delu odbrane..Uostalom,jedna kratka poruka pazi,ledja je mogla da skrene paznju Milenkovicu i nista od ovog ne bi bilo..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Sve si u pravu.. igrao sam stopera, u FKB u mladjim kategorijama - iskljucivo je krivac Veljkovic u onoj situaciji je trebao da iskomunicira sa Milenkovicem da ga on preuzme, jer Milenkovic tad nije bio niciji direktni cuvar, sto s tice Kolarova, mogao je da skupi malo, ali nije ni blizu krivca, kao ni Kostic koji nije ispratio Paulinja, jer jednostavno ono kretanje Gabriela ne prolazi ni u petlice, ako ono stoper uradi u petlicima izlazi napolje, a to nije bila jedina greska Veljkovica u tom mecu (kasnio jednom katastrofalno da istrci i isprati Milenkovicevu ofsajd zamku, koje su od uvodjenja VARa postale bitan faktor a to ce se tek vidjet, stoperi ce u naredom periodu igrati sto vise s ofsajd zamkama, jer nece dolaziti u situaciju da im se priznaju neregularni golovi) bio je bas kriminalan, ali nije ni cudo taj momak jednostavno nema utakmica u nogama, mlad je, ali ne bih rekao sad da je to neka uzasna procjena Krstajica, momak je imao dobru sezonu u Werderu, ali par godina pred tim nije igrao nista i nije bio standardan ni u Werderu, a nije se mogao izborit ni za bolju ulogu u Totenhemu.. Zasto je makao Tosica koji je bio dobar, sem one mnogo lose intervencije kad je pravio Saciriju ofsajd zamku (koji je bio na svojoj polovini pa nije mogao biti u ofsajdu), to ne znam, sem ako nije umor ili povreda, ili se Tosic mozda i sjebao psihicki posle kiksa..

Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Zex88
Sve je to stvar uigranosti.. Ja kad sam trenirao fudbal,nista gore nema kad zaigras prvi put u paru sa nekim.. Uvek sam govorio treneru,bekove mi menjaj kako hoces,desnog stopera mi ne diraj..
Takodje osim uigranosti,komunikacija mora da bude kako treba i da stalno pricas..
Korisnikov avatar
By Poska
Жекс играо.... :lol:

Фудбал.... :lol: :lol:

Штопера левог... :lol: :lol: :lol: :lol:

Иначе, како би сте ви поступили у другом мечу на месту Тошића?
By milanezija
Hteo je da kaze levo smetalo je igrao :D

Krljao bez razmisljanja, mislio sam prvo da nije mogao da kaci, ali video sam snimak juce prvi put od gola, imao ga je lagano na 30ak metara
Korisnikov avatar
By Zex88
Bre,bio talenat ranga Nemanje Vidica.. Medjutim,nisam hteo taj film medjunarodne zvezde da furam,pa sam prestao zbog faksa.. :D
By milanezija
Zex88 napisao:Bre,bio talenat ranga Nemanje Vidica.. Medjutim,nisam hteo taj film medjunarodne zvezde da furam,pa sam prestao zbog faksastranke.. :D
:whistle:
Korisnikov avatar
By Zex88
Ovakve mucke provokacije i neosnovani napadi prema forumu,tj meni nece biti tolerisani.. 8-)
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 31
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]