Stare teme
Korisnikov avatar
By djokonda
skeske napisao:Hvala.

Pogledao sam malo na preskoke. Tacno sam znao da ce se ovako igrati, ovo je najkrvavija mlada reprezentacija od ko zna kad :D . Nidje veze, ne moze se gledati, idemo do medalje :D
pa bilo je krvavih...iako je u međuvremenu bilo i lošijih ekipa, meni je lično najkrvavija i najkamenjarskija bila ekipa iz 2009. godine, to je uglavnom 89. godiše. I ekipa koja je igrala sledeće godine bila je teška za gledanje (90. i 91. godište). Ekipa iz 2011. godine je npr. imala najlošiji rezultat ali tu je Nedović bio zanimljiv za gledanje i nije mi bila toliko nesvarljiva ko prethodne jer je pre svega bila fizički inferiorna...isto tako i ekipa iz 2013. godine je imala loš rezultat (93.) ali i tu je dosta igrača falilo i nisu bilo toliko negledljivi. Ova me ekipa negde najviše podseća na ekipe iz 2009. i 2010., ali je za nijansu gledljivija...one ekipe su bile horor.
By malinaro
Ne bih ja baš toliko ocrnjivao ovu ekipu. Ima neke solidnosti u njima.Lazarević, više nego solidan, Peno na mahove pokaže tragove svoj potencijala i iznova podseti da treba bežeti od španskih klubova,ako hoćes košarakaški napredovati. Šteta,ali za njega još nije kasno.
I kao ekipa, sigurno mogu bolje.Uz malo sreće,mogu oni i daleko dogurati na prvenstvu.
Kod mladjih je uvek bitan adrenalin,motiv. Pratio sam naše kosarkašice U20, krenule loše,nesigurno,a juče razbile favorita Francusku za polufinale.Nikad se kod njih ne zna,na koju če stranu krenuti.
Korisnikov avatar
By Jomer
djokonda napisao:Mučno za gledanje...osim druge četvrtine koja je bila ok. Naravno opet Ilija mora da igra u mi smo sa njim u dvocifrenom minusu kada igra, ali Bućanu on igra celu treću, a mali Simić ima +- u plusu 20 i sedi na klupi. Obe ove generacije (1996 i 1997) ne znam da li su odrigrale utakmicu vrednu gledanja ikada. To što smo ranijih godina pobeđivali na Vojino silovanje mi je jednako mučno za gledanje kao ovo sada. Mislim da bi ovu ekipu 98. u punom sastavu pobedilo bez problema. Sreća pa nam je 95. krcato talentima, a i 98. je dobro, pa se nedostatak talenta u ove dve generacije neće osetiti. Vanja je jedan od većih hajpova srpske košarke...ja stvarno tu ne vidim neki talenat. Ok, dečko se lepo kreće, ima fluidne pokrete, fin šut, ali dečko nema levu ruku, nikakav dribling, nije naročita atleta...ja ne znam nijednog beka da igra košarku na najvišem nivou bez leve ruke i driblinga.
Dzile prica ovih dana suprotno, da je atleta, ali da ne zna to da iskoristi u igri, i da to deluje dosta lose
By luki
Znamo da je ovo retko netalentovana generacija nasih mladin kosarkasa ali je neverovatno koliko su tehnicki inferiorni u odnosu na protivnicke igrace, to se ne pokazuje samo danas protiv Ukraine, vec se videlo i juce na mecu protiv Letonije.
Poslednja izmena od luki u Ned Jul 17, 2016 4:45 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
By luki
GetBuckets napisao:Gleda li neko ovo protiv Ukrajine sem mene?
Nije vredno previse komentara, meni je samo zao sto je nasa kosarka postala rob raznih sistema i odbrambenih taktika,sto smo toliko zastranili u tome da smo potpuno zaboravili da decu ucimo onome sto je osnovni cilj ovog sporta a to je dati kos.....
By malinaro
Al su me demantovali. Ovo danas je smehotres. Žao mi Penoa. Mada nije jasno kako su onda pobedili Tursku,koja je juče razbila Litvniiju i favorit je za zlato.Nešto tu ne štima.
Korisnikov avatar
By GetBuckets
Karaburac napisao:Osecam se bukvalno da sam bacio sat ipo vremena svog zivota u bunar.
Bukvalno sam ovo hteo da otkucam..
Posle duzeg vremena sam stigao da odgledam neku utakmicu jer se nekako zadesio termin da sam kuci ono ovi nasi kos ne znaju da daju :roll:
Drze loptu 18-19 sekundi i onda daj sta das :lol:
Korisnikov avatar
By MileBL
Nije sve tako crno, recimo Marinkovic i Lazarevic imaju dobre fizicke predispozicije, mozda se ponovi prica kao sa Jovicem i Kalinicem, njih dva nisu kotirali kao posebni talenti, danas su legitimni EL igraci.
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]