Valderama napisao: ↑Pet Sep 13, 2019 1:15 pm
Španija slomila Australiju nakon 2 produžetka. Mark Gasol (34) odigrao najbolju utakmicu u reprezentaciji u kojoj obitava skoro 15 godina, a mi naše igrače teramo u penziju čim prekorače 30tu godinu.
Šala mala
Argentina slomila NBA Francusku u regularnom delu. Luis Skola (skoro 40) odigrao najbolju utakmicu u reprezentaciji u kojoj obitava 20 godina, a mi naše igrače teramo u penziju čim prekorace 30. godinu
Ali, naši igrači sami sebe oteraju u penziju posle 30te, što povredama , što nezalaganjem. Pogledajte kako telo igleda Gasolu u svojim godinama, da ne pričam Skoli, koji mi deluje definisanije nego ranije, pre mi je čak izgledao masno, odnosno nikad ga nisam video kao nekog fizičkog igrača, da ne pričam o Gasolu, koji je bukvalno bio mastan, a kako izgledaju Raduljica i Bjelica, nijedan mišić se ne vidi, ruke ravne, fitness leveli u minusu. Bogdan izgleda ko crna mamba plus talenat, samo na osnovu tela možeš da zaključiš ko radi na sebi a ko ne dovoljno, talenat je neosporan, ali ne može samo talenat.