Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
Zato sto svoju igru gradis na predpostavki da ce protivnik promasiti otvorene suteve

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Derbi je derbi, a vi ulazite uvek sa više energije.. Ja još čekam jedan derbi u fudbalu ili košarci gde ćemo izaći na nož.. Mi sve mice, cice..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
MileBL napisao: Pon Nov 23, 2020 5:55 pm Zato sto svoju igru gradis na predpostavki da ce protivnik promasiti otvorene suteve

ne gradi se igra na osnovu protivnickog suta, vec odbrana, al dobro...

Ja sam generalno tip koji ce lakse da se pomiri sa tim da primi 8 trojki i da izgubi nego da mu kroz reket stalno zuji neko i duva promaja. Tako da sam i kao igrac i kao trener preferirao da skupljam u odbrani i pokrijem sve, a ako ce neko da pogodi, on ce da pogodi i sa i bez ruke ispred lica... doduse to nisu nivoi kosarke aba, ek i el, ali eto da kazem
Korisnikov avatar
By The Answer
Sve osim pobede je za trčanje na stepenicama Pionira sutra ujutru u 6, jer jesmo bolji, ali nismo toliko bolji da igrači ne uđu 100% u utakmicu.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
The Answer napisao: Pon Nov 23, 2020 6:01 pm Sve osim pobede je za trčanje na stepenicama Pionira sutra ujutru u 6, jer jesmo bolji, ali nismo toliko bolji da igrači ne uđu 100% u utakmicu.
apsolutno se slazem i isto bih rekao da je suprotna situacija, sto znaci da Antoine mozda ima izazivaca za avatar? :D
Korisnikov avatar
By Antoine
Jao koliko nepoverenja u tim koji juri mesto među 8 najboljih Evrope, protiv tima koji juri 4. mesto u grupi nižerazrednog takmičenja. Osakaćenog. Sa trenerom od pre 10 dana. Dobro ako ne smete, ništa strašno.
Korisnikov avatar
By skeske
Ja cu baciti opkladu da ce biti kita od utakmice na veoma mali broj poena.
Partizan nema opciju da cuva O Brajanta, takodje ili Volden ili Hol ce imati vjerujem svoje vece jer samo je jedan Dangubic i on ce vjerovatno pokusati daviti Lojda.
Sa druge strane sirok je spektar davitelja kod nas pa bi Gordic mogao takodje biti udavljen kao macka, tako da ce se vjerovatno koncepcijski skupljati sa Dange gdje bi on mogao dati neke svoje poene i ici preko granice.
Ocekujem veliku minutazu Mozlija i Terija i generalno malo poena. Dacu vam hendikep 8,5 u kombinaciji sa 153,5 granicu ukupno poena. Pa da vas vidim, ko igra H1-vise, h1-manje, h2-vise, h2-manje?
Korisnikov avatar
By MileBL
Dzabe sve to i pre se desavalo dobijemo Real u EL i onda za par dana kao da je drugi tim izasao na derbi, eto sad imamo Obradovica da nesto promjeni
Inace lakse je igrati takve utakmice kad nisi favorit, jedino olaksavajuca stvar za nas veceras sto se tice psihe je da bi mi manje izgubili porazaom nego vi

Korisnikov avatar
By Antoine
skeske napisao: Pon Nov 23, 2020 6:12 pm Dacu vam hendikep 8,5 u kombinaciji sa 153,5 granicu ukupno poena. Pa da vas vidim, ko igra H1-vise, h1-manje, h2-vise, h2-manje?
Konačno nešto konkretno. H1&<

Kod nas svakako Dang-you-bitch preko granice, i Janković će imati napadački učinak. Gordić će divljati, CMM će morati da uzima više šuteva, Thomas kao po običaju neće doći na derbi i to je manje više to, najbolje akcije će nam biti one na nepostavljenu odbranu.

Što se naše odbrane tiče, racionalno bi bilo zaustaviti Loyda, a pustiti šuteve Hallu i Mustafi. Kao i uvek, partiju sezone pružaju Davidovac i Dobrić. Možda i Kuridža. Mi defanzivnu četvorku svakako nemamo. Mosley će krpiti dok bude u igri, dok bude na klupi Zvezda će apsolutno dominirati unutra, zato i jeste rezon igrati pičkastu odbranu, uz rukometni flaster na Loyda.
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 80
Svaštara

Jbte Edin Avdic umro. 47 godina.

KK Crvena Zvezda 26/27

По мојем мишљењу тренер треба бити способан да одр[…]

Takmicenja mladjih kategorija