Stare teme
Korisnikov avatar
By Lepus
Od jacine listova? Tesko. Za to ti sluze neki drugi misici. Mislim, tebi snaga uvijek dobro dodje pa tako i u listovima, ali takva "vrsta" lista nista specijalno ne donosi.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Lepus napisao:Od jacine listova? Tesko. Za to ti sluze neki drugi misici. Mislim, tebi snaga uvijek dobro dodje pa tako i u listovima, ali takva "vrsta" lista nista specijalno ne donosi.
Ne bih se slozio, mnogo si cvrsci i imas bolji balans. To je ono sto ja nazivam ''rvacki list''. Nazalost sa atletske strane te limitira.

EDIT: PBP za nase protiv Spanije http://live.fibaeurope.com/www/Game.asp ... meID=42280
Korisnikov avatar
By hurricane
Od jacine listova? Tesko. Za to ti sluze neki drugi misici. Mislim, tebi snaga uvijek dobro dodje pa tako i u listovima, ali takva "vrsta" lista nista specijalno ne donosi.
Veću ulogu u zidanju ima kvadriceps, ali mu više pomaže"debeli" list nego tanki. Surda je verovatno na to mislio. Ako je list snažan pretpostavljam da su mišići na butini iste strukture. No otišli smo s teme. Počinju naši
Korisnikov avatar
By Lika
Karaburac napisao:Ljudi koji imaju snazne listove, obicno imaju proporcionalno snazne i butine. Znam iz licnog iskustva.
+1, a btw, mogu imati i poprilicno dobar odraz ;-)
Korisnikov avatar
By hurricane
70:61 za nas, malo popustili u zadnjoj četvrtini. Đorđević, Dobrić, Aranitović ni sekundu, Kaplanović simbolično :angry-tappingfoot: pored prekjučerašnje role zaslužio je više. N. Janković 16 pts 11 skokova, Andrić 16 pts. Šalić i Tejić blizanci :obscene-drinkingbuddies: po 8
Korisnikov avatar
By BBBbbb
A ja bas da je jako godiste ne bih rekao iz ovih rezultata. Ako je andric jedan od najefikasnijih a tesko da je veliki talenat, to za jacinu reprezentacije bas i ne stoji. Jankovic takodje ima dosta limita.
Naravno da su nam najbolji van reprezentacije, sto je i logicno. Nije 20 godina mala brojka. Ako si talenat nemas ti sta vise da trazis medju decom, ali po tome ko su vodeci igraci u ovoj reprezentaciji ja bih rekao da u njoj trenutno nema mnogo talenta.
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 40

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]