Stare teme
Korisnikov avatar
By Lepus
djokonda napisao: nije novica vodio nego krstic i teodosic. novica je bio odlican ali daleko od uloge koju saric ima kod hrvata. da li vi mislite da bi hrvati bolje prosli da su, u ovoj ekipi, umesto sarica imali novicu iz 2009. ili bjelicu? ja mislim da ne bi. oni ne mogu rezultat da naprave iz razloga sto nemaju dobrog beka...ne samo pleja, jer pleja nemaju ni rusi pa lepo vrte pnr sa svedom...nego nemaju dobrog beka - primarnog ball handler-a. simon je preslab za neki jaci rezultat. evo i litvanci, sad kad im je kalneitis u padu, a nema vise ni koliko-toliko upotrebljivih seibutosa i geceviciusa, ispadaju vrlo rano. da je hrvatima bek nivoa slukas ili kalates ova ekipa bi bila bar 40% jaca...i bolji trener od ace naravno.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Amin.
Korisnikov avatar
By BogdanB
The Answer napisao:Simpa ste mi sa košarkaškim razlozima njihove bede u prethodne 22 godine. Prokleti su zbog jednog od najsramnijih činova u istoriji košarke, tačka. Ostaje da vidimo na koliko. Nadam se još bar 22!
Puta 22

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka
By podgorica
Nemaju igrace na 1,2,3.. Al zato na 4 i 5 prsti od kvaliteta.. Planinic, Zoric, Buva, Bender (premlad, a i ne znam sta momak moze trenutno, ne zna s loptom, skocan je ali nema snage, u rangu je Alekse Ilica trenutno, za seniorsku kosarku, domet vjerovatno veci cim je 4. pik na draftu.) i taj Saric koji je jos jednom pokazao da nema pojma, no ajde ovdje se i Hezonja hvalio na sve strane..
By Bojdo
Bender uopste nije pretjerano skočan , ima solidan odraz.
By podgorica
Bojdo napisao:Bender uopste nije pretjerano skočan , ima solidan odraz.
Za svojih 215cm mislim da ima sasvim solidan odraz i pokretljivost..
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Превише пажње се посвећује комшилуку. Објективно, немају екипу за медаљу, и то је то.

Али ће да пршти у четвртфиналу, с тим да ће Шпанци лагано протутњати, ове три утакмице има да гори земља.
By PASULJ PASULJ
BogdanB napisao:
The Answer napisao:Simpa ste mi sa košarkaškim razlozima njihove bede u prethodne 22 godine. Prokleti su zbog jednog od najsramnijih činova u istoriji košarke, tačka. Ostaje da vidimo na koliko. Nadam se još bar 22!
Puta 22

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka
Ja ne znam odakle ljudima koještarije o nekakvim prokletstvima.Ljudi ne osvajaju medalje zato što nemaju dovoljno kvaliteta za tako nešto i/ili psihičke stabilnosti za tako nešto.
Sve ostalo:silazak sa postolja,PROKLETSTVO,vidovita Zorka ,baba Kurana i slično je glupost nad glupostima.
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Ovde moram de se slozim sa Pasuljem. Iako je nam simpaticna ta fatalisticka prica o prokletstvu, I ako volimo da ih zajebavamo zbog toga ( sa pravom, da se razumemo ), oni su ovakvi jer prosto nemaju dovoljno kvaliteta. Kad ga budu imali, pasce I to "prokletstvo", nije nikakav problem

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Korisnikov avatar
By Jomer
nije da nemaju kvalitet, nego su se ljudi napravili pametni i posle raspada odrekli svega onoga sta je predstavljala Jugoslovenska skola kosarke, krenuli nekim svojim putem, ekipe su im maltene sve preslikane, igraci zadatka se nipodastavaju i unistavaju, kod nas se uci i o Kukocu, Radji, Petrovicu, Cosicu... njh vecinu kad pitas za nekog naseg igraca ili trenera, to je dve klase ispod, busan k****....
Korisnikov avatar
By djokonda
Benderu fali bolji sut...sve ostalo je super za cetvorku, ali glavni element fali

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 36

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако стиж[…]