- Sub Jul 07, 2018 2:48 pm
Mozda sam ja subjektivan u smislu kako je bilo mnogo vise boljih igraca generalno u svetu u prvoj deceniji ovog milenijuma nego li sada.
Primer:
Brazil-Ronaldinjo, Kaka, Rivaldo, Zuninjo, Ronaldo, Adiano, Kafu, Robinjo, Roberto Karlos itd...
Engleska-Teri, Ferdinand, Kol, Nevil, Gerrard, Lampard, Beckam, Rooney, Owen itd...
Italija-Bufon, Maldini, Nesta, Kanavaro, Pirlo, Gatuso, Kamoranesi, Toti, Vieri, Del Piero, Inzagi itd...
Holandija-Van der Sar, Stam, Frank De Bur, Rajziger, Sedorf, Zenden, Davids, Berkamp, Klajvert itd..
Francuska- Tiram, Evra, Galas, Makelele, Viera, Zidan, Wiltord, Trezege, Anelka, Henry itd...
Argentina- Zaneti, Rikelme, Aimar, Batistuta, Krespo, Maxi Rodrigez, Cambiaso, Saviola itd...
Nemacka- Kan, Mecelder, Mertesaker, Ballack, Frings,Haman, Janker, Klose, Podolsky itd...
Portugal- Baia, Karvaljo, Fereira, Deco, Figo, Manis, Rui Kosta, Nuno Gomes, Pauleta itd...
Spanija-Kasiljas, Pujol, Salgado, Ramos, Xavi, Iniesta, Fabregas, Raul, Vilja, Tores itd...
Samo u ovih 9 reprezencija ima gomila brutalnih igraca, nisam ni nabrojao sve samo nekolicinu sve majstori ove igre, pogledajte samo jebenu Italiju kakva kaznena ekspedicija, pregazili bi danas sve ko plitak potok.
Danas vecina reprezentacija ima ponekog dobrog pojedinca koji sve vuce, uopste ne postoji balans kvaliteta u svim linijama tima osim u 2-3 reprezentacije koje ce verovatno igrati finale pre finala(Francuska i Belgija).
Ovo ostalo se svodi na sviranje k..., Argentina u napadu ferari u odbrani trabant, mislim da bi ovaj Nejmar grejao klupu da je igrao 2006 god sto govori o razlici u kvalitetu ove i one reprezentacije Brazila, a ovde se Kutinjo, Fernandinjo, Daglas, onaj nesretni napadac iz Sitija predstavljaju kao neki brutalan tim, cisto napumpavanje igraca koji jesu dobri ali nisu ni blizu onih od pre 10-15god, to sto su cifre u fubalu otisle u k.. ne znaci da su fubaleri bolji, cak je po meni obrnuto.
Pazite ovaj tim Engleske koji ce verovatno da igra polufinale i tim od pre 10 godina, smesno.