Stare teme
By dexy
Kure napisao:Да ли је ово могуће? Пребацим канал кад је било 24 или 26 за вас, вратим оно егал...
Stao šut za 3 poena, klasika...
Evo Mega vodi 88-87.
Korisnikov avatar
By kontrabas
dexy napisao:Izvinite na izrazu, ali stvarno ste slepci.
Ovako nešto može samo Radnički, i to u sprezi sa Mutom.
Da, Muta je spržio utakmicu. Uvodjenjem Marinovića. Do tada je Radnički imao solidnih 20prednosti, u napadu je sve bilo maštovito, sa dosta pokreta. Marinović je veliki egoista, nije se upisao na tabli, pa je morao da uzima one šuteve za tri, nebi li se upisao. Uz to su u odbrani ispadali kod svakog napada Mege zbog njega, što zbog umora Marinovića, što zbog njegove sporosti. Zato vreme je zakovao Dimića na klupu, koji je bio jedan od najboljih igrača Radničkog a igrao i dobru odbranu. Isto je zakopao Brkića na klupu, uveo Balmazovića. Sve to je dovelo do toga da se Mega vrati. Moram da pomenem da su sudije bile standardno loše, ne onoliko kao kod Partizana Zvezde i ne onoliko jednostrano, ali ipak toliko da se zamislim da treba da ih uvozimo ili da zaposlimo volontere da rade njihov posao. To nije preteglo, Radnički, konkretno Muta je izgubio utakmicu svojim postavama i ne znam šta da kažem o tome. Očigledno je to bolest svih naših trenera; dobro postave utakmicu, ali se izgube u utakmici. Žao mi je Radničkog, onih igrača, koji su se borili, zaslužili su pobedu više nego igrači Mege.
Mislim da ćemo sada gledati ponovo Partizan Zvezdu u finalu; da je Radnički pobedio, ne bih bio tako siguran.
Korisnikov avatar
By Gaja
Kontrabas je pogodio sustinu tekme.
Nisam bio protiv Zvezde ali atmosfera nije bila odavno ovako dobra. Zalost sto smo izgubili, i prosli put u Kg smo vodili preko 10 na poluvreme i opet nas stigli i prestigli u drugom. Sto kazete rapsodija u prvom poluvremenu, totalna kosarka. Faktor iznenadjenja mali Jaramaz. I ona tehnicka greska Bircevica pred kraj, jbt Vujosevic najebe se sudije mile materi i ovaj se premislja da li da mu svira tehnicku dok igraci Zvezde jure sudije po terenu i ista prica. Neka mi kaze neko ko je neopredeljen i objektivan kakvo je bilo sudjenje?
By dexy
Gaja napisao:Kontrabas je pogodio sustinu tekme.
Nisam bio protiv Zvezde ali atmosfera nije bila odavno ovako dobra. Zalost sto smo izgubili, i prosli put u Kg smo vodili preko 10 na poluvreme i opet nas stigli i prestigli u drugom. Sto kazete rapsodija u prvom poluvremenu, totalna kosarka. Faktor iznenadjenja mali Jaramaz. I ona tehnicka greska Bircevica pred kraj, jbt Vujosevic najebe se sudije mile materi i ovaj se premislja da li da mu svira tehnicku dok igraci Zvezde jure sudije po terenu i ista prica. Neka mi kaze neko ko je neopredeljen i objektivan kakvo je bilo sudjenje?
Gledao sam utakmicu na TV-u. Moj utisak je da su sudije korektno odradile posao i nisu uticale na krajnji rezultat.
Ako je neko imao uticaja na rezultat, to je Veličković, za koga Radnički nije imao rešenje.
Korisnikov avatar
By Kure
Gaja napisao:http://www.kkradnicki.rs/klub/press/gru ... -ligu.html
"Kada smo izgubili kuću u Vršcu, Kragujevac nas je primio raširenih ruku, grad se saživeo sa klubom i obratno."... А ја кад сам вас подјебавао онда сте се љутили... :lol:

Него, јел' зна неко у ком рангу такмичења је прави-изворни РКГ?
  • 1
  • 288
  • 289
  • 290
  • 291
  • 292
  • 295
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Ја се не могу отети утиску да би Радоња губио екип[…]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]