Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Doncic ce biti MVP,hoce EL da pomogne malo marketinski pred draft.. :)

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Sad razmisljam ako Luka Doncic bude MVP i ako Real osvoji Evroligu mislim da ce to bti najuspesniji pocetak karijere ikada u istoriji Evropske kosarke, ali bukvalno jeziva je pomisao da mali moze sa 19 godina da ima evropsko zlato(ovo dobija na znacaju kada se uzme roster Slovenije), Evroligu(glavni igrac), MVP titulu. Nadrealno.
By grobiale
Raspali Spanulis koji godinama ne lici na kosarkasa u drugoj petorci evrolige sa takvom igracinom kakav jev Sved a bruka i sramota je da Sved nije u prvoj petorci. Ubedljivo naqjbolji evropski igrac i njega sam napravedno izostavio kada sam rekao da nema vrhunksih igraca u ev roligi. Dakle Sved i Doncic i to je to.
By grobiale
Lepus napisao:Samo za GSK-a.

http://mondo.rs/a1102993/Sport/Kosarka/ ... elica.html
Ovo jeste veoma zanimljivo ali mnogo igraca ima koji su bolji od ovih u prvim petorkama. Vujanic, Vili Solomon, Horas Dzenkins, Macijauskas, Bel, Tanoka Berd, Hafman na prvu loptu. Kada bih stao da razmisljam 5 minuta napisao bih jos 50 imena. Inace tek sada sam video da je preminuo Henri Vilijams legendarni levoruki bek Benetona. Neka mu je laka crna zemlja.
Korisnikov avatar
By Zex88
[bbvideo=560,315]https://www.youtube.com/watch?v=M7yB12hcPn0[/bbvideo]

Dobar dokumentarac o nasoj kosarci i uspesima..
Korisnikov avatar
By Zex88
MileBL napisao:Najveci benefit ovog F4 je modernizacija Arene, steta sto smo izvisili za EL
Valjda ce reprezentacija odigrati koju utakmicu u Areni.
Slika

Da se nadovezem :D
Korisnikov avatar
By Poska
Види ради централни семафор, коначно...
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 39
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]