Stare teme
By milanezija

Pejo brate, postovi su ti sve nelogicniji

Teo sa jednom nogom jednim okom jednom rukom i to levom i bez kose ( :D ) je 2 klase iznad rolovanog Juniora

Mislis da Čović ne bi sklonio Juniora ako dodje Teo? A koga bi, Reglenda?

Korisnikov avatar
By Peja
milanezija napisao:

Pejo brate, postovi su ti sve nelogicniji

Teo sa jednom nogom jednim okom jednom rukom i to levom i bez kose ( :D ) je 2 klase iznad rolovanog Juniora

Mislis da Čović ne bi sklonio Juniora ako dodje Teo? A koga bi, Reglenda?

Ili možda ti ne razumeš :D

Ali obzirom da si Grobar, apsolutno imam razumevanje za tvoju želju da za Zvezdu zaigra igrač sa jednom nogom, jednim okom, jednom rukom i to levom i bez kose ;)

Korisnikov avatar
By Lepus

Iskreno, ne znam sta bih ti odgovorio jer ovo sto ti pises mi nije najjasnije?! Ti hoces da kazes da Zvezdi kojoj je drugi play Filip Covic ne treba Milos Teodosic??

Obrazlozi mi to, molim te. To sto poredis njega sa Rakocevicem, Keseljem, Anticem i drugim igracima nema bas veze. Svi oni su u Zvezdu dosli da zavrse karijeru, a pred Teom je minimalno jos dvije, tri godine vrhunske kosarke, bar u Evropi.

Korisnikov avatar
By Peja
Lepus napisao:

Iskreno, ne znam sta bih ti odgovorio jer ovo sto ti pises mi nije najjasnije?! Ti hoces da kazes da Zvezdi kojoj je drugi play Filip Covic ne treba Milos Teodosic??

Obrazlozi mi to, molim te. To sto poredis njega sa Rakocevicem, Keseljem, Anticem i drugim igracima nema bas veze. Svi oni su u Zvezdu dosli da zavrse karijeru, a pred Teom je minimalno jos dvije, tri godine vrhunske kosarke, bar u Evropi.

Hoću da kažem da Zvezdi koja je prva na tabeli sa 1 (!) porazom u celoj ligi i koja je pobedila direktne konkurente redom: Budućnost (3x ubedljivo) Cedevitu (2x ubedljivo i jedan poraz u rezultatski nebitnom meču) i Partizan (zasad jednom) nije potrebna nikakva promena a naročito dovođenje jednog autoritativnog igrača koji izlazi iz niza povreda, koji nije igrao duže vreme a pritom je sklon povredama i ima 32 godine i čiji će dolazak predstavljati RIZIK u svakom slučaju (on može da odigra kao iz zlatnog doba ali MOŽE i da podbaci, što ne znači da će se to desiti ali je opcija).

I da, imajte na umu da derbiji sa Partizanom nikad nisu na 100poena i da nikad nismo umirali u lepoti, nego se tu seče igra, tuče...i sl.. a svi znamo kako je Teo prolazio sa CSKA u okršajima sa Olimpiakosom...

Ako već postoji opcija da Fićo ode a dođe neko drugi, pre bih uzeo Pefija Markovića kao klasičnog backup-a i sjajnog defanzivca, nego spajao Reglanda i Teodosića..

I da , Kešelj je došao sa 29 g da završi karijeru a Teo sa 32 je došao po drugu mladost :lol:

Korisnikov avatar
By Lepus

Ovdje bih završio polemiku sa tobom jer mislim da je uzaludno disktutovati sa nekim ko poredi Teodosića sa Kešeljom. Jedan dolazi (gdje god da ode) iz NBA, a za drugog mogu garantovati da nemaš pojma odakle je došao u Zvezdu, a da ne progooglaš.

Izjava da se Teo ne bi snašao u muškoj igri koja će biti u play-offu, a Čović će se snaći je nešto najjače što sam pročitao u posljednje vrijeme.

Korisnikov avatar
By Peja
Lepus napisao:

Ovdje bih završio polemiku sa tobom jer mislim da je uzaludno disktutovati sa nekim ko poredi Teodosića sa Kešeljom. Jedan dolazi (gdje god da ode) iz NBA, a za drugog mogu garantovati da nemaš pojma odakle je došao u Zvezdu, a da ne progooglaš.

Izjava da se Teo ne bi snašao u muškoj igri koja će biti u play-offu, a Čović će se snaći je nešto najjače što sam pročitao u posljednje vrijeme.

Druže, samo bi te zamolio da ne izvrćeš moje reči tako da sastaviš nešto što će biti besmisleno, kako bi ti onda ispao u pravu a ja eto lupao gluposti.

Nijednog trenutka nisam poredio Teodosića i Kešelja igrački, razlika je prevelika, kako u kvalitetu , tako u samoj poziciji koju igraju, kao ŠTO JE ISTINA DA ZDRAVSTVENO STANJE KEŠELJA SA 29 PA I DANAS NE MOŽE DA SE POREDI SA NAJZDRAVIJIM STANJEM TEODOSIĆA KOJE JE ZABELEŽENO TOKOM NJEGOVOG ŽIVOTA.

Npr. Kešelj sa 22 ima određenu brzinu i skočnost i onda ta brzina i skočnost se smanje sa godinama jer je to prirodno ali je on i dalje skočan i brz samo u manjoj meri.

A Teodosić koji je imao pivski stomak sa 20 pa sa 25 pa ga ima i danas, koji nije kucao ni sa 20 i sl. ne može to uraditi ni danas...on sa godinama ne može biti mlađi niti zdraviji i samim tim njegovo zdravstveno (OPET PONAVLJAM ZDRAVSTVENO) stanje sa 32 ne može da se poredi sa Kešeljevim stanjem sa 29.

A sve ovo ZDRAVSTVENO potenciram s obzirom na osnovu od koje smo krenuli a to je ono tvoje sada već čuveno (Teo bez noge i bez 3 godine treninga).. koje ti jajarski obilaziš da bi eto odvalio kako sam ja rekao da je Kešelj bolji igrač od Tea.

A druga stvar kada napišem da je Teo odigrao loše protiv Oly više puta (a to je notorno, pitaj Vatutina ako ne veruješ) onda to i znači da je Teo odigrao loše više puta protiv Oly te to ne znači da bi Čović odigrao bolje u plejof protiv Partizana od Tea (što ja nisam rekao a ti to pokušavaš da predstaviš takvim kako bi ti ispao u pravu )

OVDE BIH I JA ZAVRŠIO RASPRAVU..poz

Korisnikov avatar
By Zex88

Jbt, poredi se Olimpijakos iz najboljih dana sa ovom ekipom Partizana..
Pejo, tvoja projekcija Teodosića je otprilike kao da opisuješ nas sa foruma..

Poslato sa SNE-LX1 uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By Peja
Zex88 napisao:

Jbt, poredi se Olimpijakos iz najboljih dana sa ovom ekipom Partizana.. SlikaSlikaSlika
Pejo, tvoja projekcija Teodosića je otprilike kao da opisuješ nas sa foruma..

Eto, jos jedan 'umetak'. Sad bih ja na ovu prvu recenicu treba da kazem 'jbg bajo i ti poredis Tea iz najboljih dana sa ovim danas'

A sto se tice druge recenice, tj moje projekcije, verovatno sam preostar prema Teu ali za mene je on macka u dzaku (to nije nesto negativno po automatizmu ali je mozda i gore jer je neizvesno a kad je nesto neizvesno onda jbg..to mi je najgore, znas kao moze da bude al ne mora da znaci)

Teo nije igrac koji uskoci u sred sezone i koji cesto menja timove, on je jak igrac oko koga se gradi ekipa (narocito u evropi) i kao takav zahteva delikatan pristup..narocito sto ce svaka ekipa koja ga uzme morati da ga istrpi neko vreme a nama upravo dolazi period kad moramo biti top konstantno..

Korisnikov avatar
By Zex88

Pejo brate..
Može da bude super, može da bude mačka u džaku..Mislim stvarno..
Pivski stomak..Jel si ti njega video skoro?
Hteo bi Stefana, a ne Tea jer je Teo po tvome uništen od povreda, a Stefan prekinuo karijeru u reprezentaciji 2016 da bi produžio svoju klupsku karijeru koliko su ga povrede uništile..
Marko Kešelj je bukvalno propao kao igrač i da nisu kombinacije bile u pitanju, verovatno bi igrao kod Miška..
Pričati kako se ne bi snašao na odbranu Vranje Marinkovića, Pejdža ili Renfroa je u najmanju ruku zlonamerno..
Ocena da se ne bi mogao uklopiti u ekipu a nemaš nikakav uzorak za to je tek paušalna.

Korisnikov avatar
By Peja
Zex88 napisao:

Pejo brate..
Može da bude super, može da bude mačka u džaku..Mislim stvarno..
Pivski stomak..Jel si ti njega video skoro?
Hteo bi Stefana, a ne Tea jer je Teo po tvome uništen od povreda, a Stefan prekinuo karijeru u reprezentaciji 2016 da bi produžio svoju klupsku karijeru koliko su ga povrede uništile..
Marko Kešelj je bukvalno propao kao igrač i da nisu kombinacije bile u pitanju, verovatno bi igrao kod Miška..
Pričati kako se ne bi snašao na odbranu Vranje Marinkovića, Pejdža ili Renfroa je u najmanju ruku zlonamerno..
Ocena da se ne bi mogao uklopiti u ekipu a nemaš nikakav uzorak za to je tek paušalna.

1. sta ima da ga gledam, covek koji je ceo zivot bio fizicki blago receno zapusten ce sad kad se vrati posle toliko vremena u srbiju i proslavi rodjenje deteta (a to ce trajati veruj mi) da se pretvori u rouza iz najboljih dana?..
  2. a) pa u tome i jeste stvar zexaro, sto se markovic pametno rasteretio obaveza i samim tim je sad zdraviji nego sto bi bio da je ostao da igra u reprezentaciji, teo je npr. tad otisao u NBA i sada a bitno je naglasiti OVOG MOMENTA zdravstveno stanje Tea i Pefija se ne moze porediti..
    b) kazes markovic se povukao 2016 iz reprezentacije, a sad mi kazi koliko je Teo meceva odigrao za istu posle olimpijskih igara??
  3. opet 'translejtujes' pricu sa keseljem kako tebi odgovara...Keselj jeste igracki propao ali to se da popraviti (neki igraci su najbolje sezone imali u 30tim ) ali kad neko propadne fizicki a ima preko 30g onda je to kraj pa makar bio Kobi brajant...
  4. nigde ja nisam spominjao vanju m ili nekog pojedinacnog partizanovog igraca, ja sam pricao o samom derbiju kao takvom koji nosi sa sobom pristrasno sudjenje, menjanje kriterijuma, prljave poteze i sl... teo je igrac-romanticar (kako to jednom lepo rece duda ivkovic) a takvi se retko proslave u derbiju ili recimo dole u Moraci..

Kako god, mozemo ovako do sutra..jbg..glupo je bilo sta pricati dok se nesto konkretno ne desi...

• 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 45

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]