Stare teme
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Bice nas dosta i moci ce svi koji zele...Jedini uslov ce biti da ste koliko toliko redovni na forumu, tj, jos bitnije da redovno vrsite izmene. Glupo je kad neko zabatali tim pa ima po 40 u svakom kolu. Dakle, redovnost je majka.

Ali o tom potom, ima vremena...
Tek sam sad naleteo na ovu temu mislio sam na nije jos formirana,ali da kazem da ja igram.
Vec imam gotovo popunjen sastava samo ove koledz igrace moram dobro da odaberem jer Antoine nece da mi kaze koliko poena i skokova od koga ocekuje,pa cu morati da pratim statistiku sa prijateljskih meceva.
Kostinog ljubimca Omica cu morati da imam u svom sastavu,a izgleda da cu morati da ubacim i malog nafuranog Sarica.
Korisnikov avatar
By GrobarPG
Људи извините што вам ометам, али ево година помиње се та Фантази лига, е питам вас како се то игра?
Korisnikov avatar
By Nookie
Izabaeres 10 igraca,2 pleja,4 beka,4 centra. Svaki kosta odredjen broj poena,ti startujes sa 450 poena i trosis ih kupujuci igrace. Igracima cena raste/pada u zavisnosti od svojih partija. Pred svako kolo mozes da izvrsis 3 izmene....na kraju kola se sabiraju indeksni poeni igraca tvog tima. Nista komplikovano...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 186
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Sezona 25/26 nismo ostvarili rezultat, nismo afirm[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko je[…]