Stare teme
Korisnikov avatar
By Kure
Antoine napisao:
Lika napisao:Yahoo je postavio NBA fantasy, kad napravim ligu stavljam link za prijave.

Draft ćemo imati live 28.10. u večernjm satima, dakle jedan dan prije početka NBA sezone.
Ponedeljak?
Idite bre... :doh:

Eto opravdanja za debakl... :lol:
Korisnikov avatar
By fanste90
Da li i na yahoo ima probni draft?Iako sam glasao za ukupan broj poena,mislim da bi h2h bila mnogo zamimljivija i jos ako ima PO na kraju lige bio bi slag na tortu..
Korisnikov avatar
By Lika
ima probni draft, možeš svaki dan 100 puta ako uspiješ :D

naša liga je H2H na poene na nedeljnoj bazi, dakle, bolje ne može, biće kidanja od smijeha, a uz to imamo i play off 8-)
Imam predlog da se promeni nameštanje igrača danas za danas, jer u NBA se često do pred samu utakmicu ne zna da li će neki igrač igrati, a ovako ako je danas za sutra, onda nisam u mogućnosti da promenim igrača do pred utakmicu.

EDIT: Ne sviđa mi se ni to da ima personal fauls kao -1, a da nema faulovi nad igračima. Ako već nema ovo drugo, ne treba da postoji ni ovo prvo.

Takođe, ne sviđaju mi se minusi za flagrantne, isključujuće i tehničke. Onda su ovi sa Kazinsom najebali.
Korisnikov avatar
By fanste90
Lika napisao:ima probni draft, možeš svaki dan 100 puta ako uspiješ :D

naša liga je H2H na poene na nedeljnoj bazi, dakle, bolje ne može, biće kidanja od smijeha, a uz to imamo i play off 8-)
E bas na to sam i mislio.Desavalo se da i 1 poena odluci pobednika..

@predsednik to nije do nas,vec do pravila igre..
Korisnikov avatar
By Lika
PREDSEDNIK napisao:Imam predlog da se promeni nameštanje igrača danas za danas, jer u NBA se često do pred samu utakmicu ne zna da li će neki igrač igrati, a ovako ako je danas za sutra, onda nisam u mogućnosti da promenim igrača do pred utakmicu.

EDIT: Ne sviđa mi se ni to da ima personal fauls kao -1, a da nema faulovi nad igračima. Ako već nema ovo drugo, ne treba da postoji ni ovo prvo.

Takođe, ne sviđaju mi se minusi za flagrantne, isključujuće i tehničke. Onda su ovi sa Kazinsom najebali.
Slažem se sa promjenom "danas za danas", a ovo za faulove, neka i drugi kažu šta misle, pa ćemo se dogovoriti. :)
Pošto se "bliži" draft ja bih da pitam kad je to u večernjim satima? Tj. kad ćemo znati tačnu satnicu?
Hvala unaprijed na odgovoru.
Korisnikov avatar
By Antoine
milanezija napisao:I sta biva ako se ne pojavim na draftu. Kolike sam srece imacu neki test dan posle toga.
Bira ti igrače sa watch liste koju prethodno napraviš, a ako nemaš listu, onda redom najskuplje po pozicijama.
Ekstra je zezanje na draftu. Kada Banjac traži Sabonisa i Pipena recimo. :lol:
Antoine napisao:
milanezija napisao:I sta biva ako se ne pojavim na draftu. Kolike sam srece imacu neki test dan posle toga.
Bira ti igrače sa watch liste koju prethodno napraviš, a ako nemaš listu, onda redom najskuplje po pozicijama.
hvala, sad cu da pogledam to.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 30

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]