Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Jomer napisao:devojke su prenosili od druge faze na zvanicnom youtube kanalu fiba europe
NIJE TACNO. :naughty:
Devojke su prenosene od prvog meca po grupama.
By Nikola44
Kod nas,nazalost,Dzoli Mijatovic je koordinator za sve reprezentativne selekcije sto se tice mladjih kategorija,i jednostavno uvek izabere prvi generaciju koju ce voditi,tako se kod nas radi u savezu....Sto se tice njegovog rada,ni malo mi se ne svidja,juri rezultat,pa za taj cilj bira igrace,koji su fizicki sazreli,dostigli svoj maksimum ( Jankovic,Pot itd...) sto se i najvise vidi po raspodeli minutaze....A igra mu sve vec trece prvenstvo zasniva na saradnji high-low,gde dominira Jankovic pozicioniranjem i zavrsecima na kos sa dobrom zastitom lopte,generalno na prvensstvina dominiraju takvi igraci ala Macvan,sa 2.05 sa niskim tezistem uglavnom koji uguravaju mrsave,visoke i perspektivne centre i trenutno ih pobedjuju....
Korisnikov avatar
By Karaburac
Milance hvala za link, evo ovde je direktno za one koje mrzi da se potrude :P jos sat i 32 minuta do pocetka.

@Nikola ukratko lepa opservacija. Ono sto mene zanima je to na koji je nacin Dzoli postao koordinator svih mladjih selekcija?
Korisnikov avatar
By Lepus
Prvo da pozelim dobrodoslicu novom clanu, a i da se svim ostalim zahvalim za link.

Sto se tice Mijatovica, on je postao selektor svih selekcija na insistiranje Dude. Kada je Duda preuzeo funkciju selektora A tima, on je preuzeo i funkciju "roditelja" za sve mladje kategorije. Na njegov prijedlog su uvedene JLS i KLS, a Mijatovic je odredjen za selektora svih selekcija. Ko je spomenuo Miska??
Korisnikov avatar
By Karaburac
Nisam primetio da ga je neko spomenuo? Mada, koliko znam Misko je menadzer i Dudi i Dzoliju ili sam istripovao? Iskreno sam razocaran ovim sto si napisao. Dzoli je po meni najgori moguci ziheras i ne mogu da verujem da ga je Duda predlozio za to mesto.
Korisnikov avatar
By Lepus
Ma nije ga niko pomenuo, nego sam ja time htio da skrenem paznju da Misko ima veze sa svim i svacim. Mozda zvucim paranoicno, ali nakon nekih prica kojih sam se naslusao o menadzerisanju igraca i kako to sve funkcionise, vjerujem da Misko ima veze sa svim. Za Mijatovica ne znam, lako je provjeriti, ali Dudi jeste menadzer.
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 40

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]