Stare teme
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Brate daleko je sledeca sezona, sasvim dovoljno vremena da ga zainteresuje kriket i da "oladi" doktora, ali svakako bi bila sok terapija za sve nas da ga vidimo u ABA.
Korisnikov avatar
By Gaja
Da, uželeo sam se košarke. Odlučio sam da pomognem srpskoj košarci zahvaljujući prof. dr Bošku Đukanoviću, čoveku koji se za nju bori i volonterski je u celoj ovoj priči. Prepoznao sam to i tu sam da sve dignemo na neki viši nivo. Đukanović ima velike ambicije vezane za Metalac i grad Valjevo i spreman sam da učestvujem u njihovom ostvarivanju - potvrdio je Miličić.
Korisnikov avatar
By Peja
Ahahahaha, to je bilo u fazonu jede se pecenje, piju bombe piva, slusa Baja i ono "Dare aj u Metalac", na sta Dare kaze "ako Baja jos jednom otpeva PEvaj Srbijo dolazim"
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Odavno ludja glava nije hodala parketima ( i ringovima :) )

Edit:

http://kosarka.hotsport.rs/2015/05/19/p ... avna-gora/

Ali deo: Nase zelje su i Pavlovic, Bircevic, Sobin, samo su problem finansije :lol: :lol: Dugo nista ludje nisam procitao.
Korisnikov avatar
By Gale
Jaooo :o
Zexxx, čuješ li ti ovo?
Inače, nisam u toku sa tim stvarima, ali voleo bih da Metalac sledeće sezone učestvuje u regionalnoj ligi ( koja god ona bila). Stvar je u tome što odavno čekam da vidim fantasy izdanja Darkana Miličića. Jasno je da su Galetovi Šizoidni povratnici već dobili uzdanicu pod koševima, pod uslovom da se do oktobra Darkan ne vrati kik- boksu ili slično.
Korisnikov avatar
By Zex88
Gale napisao:Jaooo :o
Zexxx, čuješ li ti ovo?
Inače, nisam u toku sa tim stvarima, ali voleo bih da Metalac sledeće sezone učestvuje u regionalnoj ligi ( koja god ona bila). Stvar je u tome što odavno čekam da vidim fantasy izdanja Darkana Miličića. Jasno je da su Galetovi Šizoidni povratnici već dobili uzdanicu pod koševima, pod uslovom da se do oktobra Darkan ne vrati kik- boksu ili slično.
Ja sam ubedjen da ce Darkan da se smori do pocetka nove sezone i da ce reci da bataljuje kosarku.. Mozda odigra jedan mec eto cisto reda radi..
Korisnikov avatar
By Gale
Tja, samo si ljubomoran što nije došao kod vas :P
(Da, kontam i ja da su dobre šanse da za dva dana izjavi da od svega nema ništa, i da opljune po tabloidnom novinarstvu).
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]