Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88

Mene samo zanima kako stalno Marka ubaciš u priču.. Prvo sa Stratosom, sad sa Teom.. Ko je sledeći? :)

Poslato sa SNE-LX1 uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By Peja
Zex88 napisao:

Mene samo zanima kako stalno Marka ubaciš u priču.. Prvo sa Stratosom, sad sa Teom.. Ko je sledeći? :)

Pa brate, pogledaj mi avatar :D

Korisnikov avatar
By Zex88

Vidim ko je,ali opet.. Ni sam Marko Keselj nije toliki fan Marka Keselja. :D

@Milanezija, donekle razumem Mileta.. Mnogo mi je krivo sto ta generacija nasih igraca nije se prvo skupila,a zatim i igrala kako treba.. Ozbiljan je tu potencijal bio.

Radman,Mliicic,Pavlovic,Cabarkapa,Vujanic,Krstic,Igor..

Korisnikov avatar
By Peja

Ma Keselja sam stavio onako, iz sprdnje, gotivim ga ali nije mi on omiljeni igrac..
Drzim ga iz slicnih razloga kao sto je Kure pre drzao Milosavljevica (sinDragana)

A sto se tice rasprava, tako se namestilo..

Sa Perperogluom vise nego ocigledno, danas sam doduse nabrojao 5-6 igraca u jednom postu ali se Lepus uhvatio za Keselja i onda sam nastavio u tom pravcu.

By bunja95

Stavrno ozbiljan potencijal,steta sto je samo na tome ostalo,Milicic i Krstic u punom potencijalu mislim da bi i braca Gasol ispod njih bila,ili bar egal

By milanezija

@Zex88

Tu generaciju su isekle i povrede. Krstic i Vujanic su sa 32 ako ne gresim vec zavrsili karijeru. Darko i manje al zbog glave. Radman je svoju karijeru unistio onom snoubordom. Rakoca mentalitet ja pa ja. Pavlovica je samo politika izbacila iz prica o reprezntaciji, velika steta. Ja tu ne znam samo foru sa Jaricem kako je on poceo da se raspada?

Korisnikov avatar
By Zex88

Možda je Jarića žena? :)

U principu se on nije toliko raspadao, samo se očekivalo da će uraditi više kad je prešao u Minesotu..

Ozbiljni nba igrači i vrhunske atlete.. Međutim povrede, lude glave, politika,loši treneri, savez u rasulu.. Sve je naopako bilo..

Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC

Au sta napisa sve Peja, a nista realno. Teodosic je majstor kosarke za sve igrace u Zvezdi trenutno. A Zvezda je trenutno slabija i od Partizana i od Budućnosti. Ocajno selektovana ekipa, sve stranci, jos sada doveden igrac na nepotrebnoj poziciji. Teodosic bi legao Zvezdi kao budali samar u ovoj situaciji.

Poslato sa ATU-L21 uz pomoć Tapatoka

• 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 45

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]